Home Competitii Semimaraton pe Argeș în Jos
Semimaraton pe Argeș în Jos

Semimaraton pe Argeș în Jos

0
Distribuie pe:

Asociația Elite Swimming și Asociația Județeană Sportul Pentru Toți Argeș, în parteneriat cu DJST Argeș, Triathlon Team Pitești, Dacii Sprinteni și Primăria Pitești organizează în acest weekend, duminică, la Pitești, o nouă ediție a competiției de semimaraton Pe Argeș în Jos.

 

Adrenallina.ro este partener media.

 

Detalii complete se regăsesc pe site-ul oficial al evenimentului, la www.peargesinjos.ro dar și pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/semimaratonpitesti/

 

Probele competiției sunt:

Semimaraton individual – 21 de km alergare

Semimaraton ștafetă – echipă din 3 membri (fiecare membru va alerga câte 7 km sau 2 membri (unul dintre participanți va alerga 14 km, iar celălalt 7 km)

Cros 7 km – 7 km alergare

Cros copii (sub 16 ani)

 

Organizatorii au decis să nu impună o taxă de înscriere, pentru a încuraja mișcarea în rândul tuturor dar invită participanții să sprijine evenimentul donând în contul ASOCIAȚIA ELITE SWIMMING, deschis la Banca Transilvania, cu numărul RO25BTRL00301205A19535XX, cu mențiunea „donație pentru semimaraton”.

Sunt așteptați peste 400 de participanți.

Sponsorii și partenerii sunt:

Velos Logistics, Decathlon Pitești, Fablab, Idea Group, Apă din NOY, Magiun Topoloveni, Sloop, Magazinul CAF, Clinica Superfit, Semimarton Buftea, Linia de Sosire.

Parteneri media: Kiss FM, Zile și Nopți, arges-sport.ro, Adrenallina.ro, alerg.ro, Curierul Zilei

Distribuie pe:
Roxana Lupu Fondator & editor Adrenallina.ro, Roxana a inceput sa faca sport la 29 de ani, cand a descoperit bicicleta. A invatat sa inoate la 30 de ani si a inceput sa participe la curse de triatlon, finalizand o cursa tip Ironman – 3.8 km inot, 180 km bicicleta, 42 km alergare. Este una dintre primele 10 femei din Romania care a finalizat acest tip de cursa. Ulterior, a devenit campioana nationala la triatlon, amatori, categorie de varsta, atat in circuitul de sosea (2014) cat si in cel offroad (2016) si continua sa caute curse prin care sa isi depaseasca limitele.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *