Home Life & Style TonusApp, prima aplicație fitness lansată in România
TonusApp, prima aplicație fitness lansată in România

TonusApp, prima aplicație fitness lansată in România

0
Distribuie pe:
(c) Videohive

S-a lansat prima aplicație de fitness din Romania, disponibilă pe Ios, Android și web: www.Tonusapp.ro.

Aplicația constă intr-un program de o lună de antrenament de fitness, dedicat femeilor care iși doresc un stil de viață sănătos, cu alimentație corectă și activitațe fizică, dar și celor care au deja o bază de antrenament și vor să continue.

Programul urmărește scăderea in greutate și tonifierea și cuprinde două nivele de antrenament full body: pentru incepători, respectiv pentru nivel mediu spre avansat.

Il poți urma, in egală masură, la sală sau acasă, cu echipament minim. Il poți practica fara probleme timp de mai multe luni, deoarece contine circuite variate, cu elemente de forță si cardio. Programul cuprinde 4 sesiuni de antrenamente pe săptămănă, cu o durată de 30-40 minute aproximativ, alături de recomandări și principii nutritionale aplicate. Aplicația este user friendly, intuitivă, ușor de operat și include video-uri de prezentare și descrieri detaliate ale exercițiilor.

Se adreseaza femeilor care au puțin timp la dispoziție, celor care nu iși permit un abonament la sală sau un antrenor personal, dar iși doresc să facă miscare, să slabeasca sau să se tonifieze.

Se adreseaza, in egală măsură, femeilor care se antreneaza la sală și vor, pur si simplu, să testeze un nou antrenament. Costul programului este de 139 lei TVA inclus, se achiziționează o singură dată și se poate folosi nelimitat.

Carmen Grigore, Tonusapp: “Ideea acestui program a venit dintr-o experiență personală, când sportul m-a ajutat să depășesc o perioadă dificilă din viata mea. La acel momenț nu mi-am putut permite un antrenor personal și a trebuit să invăț să mă descurc singură. Așa s-a născut acest proiect, dintr-o necesitate de a depăși stresul și de a mă simți in formă. Am făcut echipa cu Sergiu Sandu, fost care are o experiență vastă in fitness. Intre timp, am obținut și certificările in fitness si nutriție, care au venit ca o completare a experienței mele, de aproape un deceniu, in domeniul online. Este formula perfectă, aș putea spune, și recomand femeilor de orice vârstă sa porneasca in aceasta calatorie, alaturi de mine și de Sergiu, vor avea doar de câștigat”.

Sergiu Sandu, Tonusapp: “Lucrez in sala de fitness de mai bine de 10 ani si am antrenat cu precădere femei, de tot atația. Am invățat, prin experiență, ce le motivează și cum să ajungi să obții rezultatele vizate, cum să le determini să iși depaseasca limitele și care sunt cele mai eficiente exerciții pentru o transformare a corpului. Disciplina, diversitatea antrenamentelor și verificarea progresului facut sunt cele mai importante, fapt ce s-a reflectat in fidelizarea clientilor mei din sală. Dar, in afara sălii, sunt atat de multe femei care și-ar dori să se transforme și pe care ne propunem să le ajutăm”.

 

Carmen Grigore si Sergiu Sandu

 

Proiectul are in spate o investiție de cateva zeci de mii de euro și targetează piața din România.

 

Distribuie pe:
Roxana Lupu Fondator & editor Adrenallina.ro, Roxana a inceput sa faca sport la 29 de ani, cand a descoperit bicicleta. A invatat sa inoate la 30 de ani si a inceput sa participe la curse de triatlon, finalizand o cursa tip Ironman – 3.8 km inot, 180 km bicicleta, 42 km alergare. Este una dintre primele 10 femei din Romania care a finalizat acest tip de cursa. Ulterior, a devenit campioana nationala la triatlon, amatori, categorie de varsta, atat in circuitul de sosea (2014) cat si in cel offroad (2016) si continua sa caute curse prin care sa isi depaseasca limitele.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *