Home Competitii Turneul de tenis pentru copii MatchPoint Kids, in acest weekend
Turneul de tenis pentru copii MatchPoint Kids, in acest weekend

Turneul de tenis pentru copii MatchPoint Kids, in acest weekend

0
Distribuie pe:

 

Din decembrie 2019 se organizează periodic turneul de tenis pentru copii MatchPoint Kids. Competiția se desfășoară separat pe grupe de vârstă: 9-10 ani și 11-12 ani. La primele trei ediții ale turneului au participat în total 110 copii pasionați de tenis: începători, nivel mediu sau avansați.

Calendar

Turneul MatchPoint Kids este împărțit în 4 sezoane pe an, fiecare sezon având 5x Turnee Regular și 1x Turneu Grand End Season, eveniment pentru care se pregătesc premii și surprize speciale. Următoarea ediție a turneului se desfășoară în weekendul 29 Februarie – 1 Martie.

 

Pentru calendarul complet puteți accesa: http://bit.ly/2SM190B

 

Desfășurare

Turneul se desfășoară în două faze: grupe și eliminatorii. Grupele sunt compuse din 4-6 jucători, separat băieți și fete. În grupe se joacă “fiecare cu fiecare”, iar meciurile se joacă în sistem “cel mai bun din 3 game-uri”. Primii clasați în grupe se califică în fazele eliminatorii, unde se joacă în sistem “cel mai bun din 5 game-uri”.

 

Doritorii se pot înscrie la turneu accesând: http://bit.ly/2umhPCI

 

Organizare

Participând la turneele MatchPoint Kids copiii beneficiază de condiții excelente de joc pe teren de zgură, fructe, patiserie, apă și apă cu vitamine pentru a-și menține energia necesară pentru joc. Scorul și rezultatele sunt înregistrate de arbitrii atent selecționați și sunt disponibile online în timp real pe pagina turneului. Pe lângă competiția sportiva în sine, participarea la turneu reprezintă și timp de calitate pe care copiii îl petrec într-o atmosferă plăcută, unde își pot revedea prietenii, își pot face unii noi sau unde uneori se nasc rivalități sportive frumoase.

 

Sport și citit

Un element inedit la turneul MatchPoint Kids îl reprezintă premiile turneului. Fiecare copil primește o carte ca premiu de participare. La prima ediție a turneului a fost oferită ca premiu, cartea autobiografică a campionului Horia Tecău: ‘’Viața în ritm de tenis’’, o inspirație pentru viitorii campioni.

 

Scopul Turneului MatchPoint Kids este de a contribui la îndrăgirea de către copii a tenisului de câmp, a sportului în general și la facilitarea socializării în spațiul real în dauna celui virtual. Prin participarea la competiții sportive, copiii își antrenează concentrarea, ambiția și autonomia, își educă emoțiile și rezistența la stres.

 

Distribuie pe:
Roxana Lupu Fondator & editor Adrenallina.ro, Roxana a inceput sa faca sport la 29 de ani, cand a descoperit bicicleta. A invatat sa inoate la 30 de ani si a inceput sa participe la curse de triatlon, finalizand o cursa tip Ironman – 3.8 km inot, 180 km bicicleta, 42 km alergare. Este una dintre primele 10 femei din Romania care a finalizat acest tip de cursa. Ulterior, a devenit campioana nationala la triatlon, amatori, categorie de varsta, atat in circuitul de sosea (2014) cat si in cel offroad (2016) si continua sa caute curse prin care sa isi depaseasca limitele.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *