Home Competitii Câștigă o invitație la Campionatul European de Duatlon!
Câștigă o invitație la Campionatul European de Duatlon!

Câștigă o invitație la Campionatul European de Duatlon!

12
Distribuie pe:

Asociaţia Pegas Triatlon Club şi Federaţia Română de Triatlon organizează în data de 22 aprilie 2017 Campionatul SE European de Duatlon, găzduit anul acesta de oraşul Buftea.

Distanţele pe care le vor parcurge sportivii vor fi cele standard pentru un duatlon sprint, respectiv 5 km alergare / 20 km ciclism / 2,5 km alergare. Cadeţii vor parcurge aceleaşi probe, dar cu distanţele înjumătăţite.

 

(c) Radu Cristi

 

(c) Bogdan Popa

 

Detalii despre cursă sunt disponibile pe www.duathlon.ro iar Adrenallina pune la bătaie o invitație gratuită la cursă!

Ce trebuie să faceți pentru a o câștiga?

Să ne spuneți de ce doriți să participați la o cursă de duatlon, într-un comentariu la finalul acestei știri.

Vom premia răspunsul care ne place cel mai mult!

Când anunțăm câștigătorul și până când e deschis concursul? Până săptămâna viitoare, joi, 30 martie!

Campionatul Sud-Est European de Duatlon ce va avea loc la Buftea intră în șirul evenimentelor internaționale majore organizate în țara noastră sub egida Federației Române de Triatlon.

„Toate aceste evenimente, cât și cele peste 20 de diferite competiții naționale aflate în calendarul federației noastre sunt deschise nu numai sportivilor de performanță, ci și amatorilor și copiilor”, a mai spus președintele Federației Române de Triatlon, Klosz Peter.

Asociaţia Pegas Triatlon Club este o organizaţie non-guvernamentală şi non-profit ce funcţionează din 2012 şi are ca scop promovarea sportului, în special a alergării, ciclismului şi înotului, care practicate împreună dau definiţia duatlonului şi triatlonului.

tags:
Distribuie pe:
Roxana Lupu Fondator & editor Adrenallina.ro, Roxana a inceput sa faca sport la 29 de ani, cand a descoperit bicicleta. A invatat sa inoate la 30 de ani si a inceput sa participe la curse de triatlon, finalizand o cursa tip Ironman – 3.8 km inot, 180 km bicicleta, 42 km alergare. Este una dintre primele 10 femei din Romania care a finalizat acest tip de cursa. Ulterior, a devenit campioana nationala la triatlon, amatori, categorie de varsta, atat in circuitul de sosea (2014) cat si in cel offroad (2016) si continua sa caute curse prin care sa isi depaseasca limitele.

Comentarii(12)

 1. Astazi, 24.03, mi-am dat demisia, dupa 5 ani. In perioada urmatoare voi lua niste decizii in ceea ce priveste cariera profesionala. Continui in corporatii? Sau ma implic in sport si fac ce-mi place: fitness, alergare, ciclism? Daca castig invitatia voastra, promit sa obtin un loc bun 🙂
  Salutare!

 2. Nu am participat niciodata la cursa de duatlon, ar fi o experienta noua.
  P.S Ar fi o motivatie in plus sa imi cumpar o bicicleta 😛

 3. Pentru ca ard de nerăbdare sa dau drumul la „motoare” (picioare). Cu toții am lasat mai moale antrenamentele pe timpul iernii.

 4. imi plac foarte mult cursele de duatlon, doar ca trebuie sa aleg intre acest concurs si cel de trail de la brasov, pica in aceeasi zi 🙂

 5. Fie cros în alergare, semi sau chiar maraton,
  Am în plan cu mic cu mare să fac şi un duatlon,
  Nu am un răspuns cu like-uri, să m-alegeţi dintre toate,
  Stau la rând pentru concurs doar prin rime colorate. 🙂

 6. Îmi doresc să particip la acest concurs pentru a-mi vedea nivelul pe care-l am in comparație cu sportivele din lotul național care desigur, vor participa și ele.
  Niciodată nu am participat la un duatlon internațional și mi-ar plăcea să vad care este atmosfera unui concurs de talie europeana , astfel căpătând experiență din toate punctele de vedere.
  Îmi doresc să îmi imunizez personalitatea, fortandu-mă să trăiesc emoțiile intense dinaintea concursului care mă vor întări pentru competițiile viitoare.
  Vreau sa trăiesc senzația de bine pe care o capat în timp ce fac mișcare, mai ales cea care este amplificată în timpul unui concurs ! Vreau sa ma bucur de mândria pe care o simt după ce termin cursa și voluntarii mă premiază cu medalia de finisher!
  Sper ca locuitorii din Buftea să fie la fel de drăguți ca cei din București , care ies pe strada și ne susțin, incarcandu-ne cu energie pozitiva care ne ajuta sa terminam cursa cu zâmbetul pe buze. Eu sunt din Constanța și când se organizează competiții, locuitorii sunt foarte iritații de faptul ca le ingreunam circulația.

  P. Ș. : Despre sport și concursuri as putea sa scriu pagini întregi, dar nu vreau să plictisesc pe nimeni! Vreau doar sa câștig invitația!

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *