Hai să alergi la Maratonul București pentru copiii instituționalizați!

Se apropie Bucharest Marathon 2023 și echipa Ajungem MARI te invită să alergi pe

14-15 octombrie pentru a sprijini copiii și tinerii din sistemul de protecţie!

Cum poţi face parte din echipa Ajungem MARI la Bucharest Marathon 2023?

Dacă te-ai înscris deja la cursă și ți-ai ales deja distanța, hai pe platforma Galantom, să te înscrii ca fundraiser pentru asociație – https://www.ajungemmari.ro/fundraiser-galantom/

Dacă nu te-ai înscris încă la Bucharest Marathon 2023, intră pe site-ul competiției, ca să îți alegi distanța pe care vrei să o alergi: https://bucharest-marathon.com/. Deci ce să fie: 10 km, 21 km – seminaraton sau 42 km- maratonul? Sau poate cursa populară de 2,5 km? Orice ai alege, important e să ataşezi bucuriei de a alerga şi bucuria de a ajuta prin strângere de fonduri.

După ce te-ai înscris la alergare și apoi pe Galantom poți trimite o fotografie cu tine la adresa de email galantom@ajungemmari.ro, asociația îți creează pagina pe platforma Galantom, iar tu o promovezi în rândul rudelor, prietenilor şi colegilor tăi, pentru a strânge bani pentru o cauză nobilă: ședințe de psihoterapie pentru copiii instituţionalizaţi.

Asociația Ajungem Mari strânge bani, ca de fiecare dată la maraton, pentru a le putea oferi copiilor şi tinerilor din sistemul de protecţie şedinţele de psihoterapie menite să îi ajute să depăşească traumele trăite şi să îşi concentreze resursele şi eforturile pentru un viitor mai bun.

Pentru ca aceşti copii să poată învăţa să meargă în viaţă cu capul sus, să aibă încredere în propriile forţe şi să îşi dorească să evolueze au nevoie de suport psihoterapeutic. Au nevoie să-şi vindece rănile sufleteşti ca să poată vedea lumea aşa cum e, nu umbrită de suferinţele trăite.

Așa că alergi, simți energia și vibe-ul cursei dar faci și o faptă bună!

Previous Post

Dincolo de Bosfor: partea anatoliană din Istanbul

Next Post

Performanță, suport și prevenție prin sport cu Kayak Champions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top