Home Cei mai cool Yuppi Lake Challenge 2019 – înot caritabil pentru copii
Yuppi Lake Challenge 2019 – înot caritabil pentru copii

Yuppi Lake Challenge 2019 – înot caritabil pentru copii

0
Distribuie pe:

 

 

Szénási Zoltán și Katona Alpár au înotat în 5 lacuri din România și au strâns 43.566 lei pentru copiii şi adolescenţii diagnosticați cu boli oncologice, diabet sau alte boli autoimune din taberele terapeutice Yuppi.

 

Szénási Zoltán împreună cu Katona Alpár au decis la începutul anului 2019 să participe pentru a patra oară la strângerea de fonduri pentru Yuppi Camp.

 

 

Prin campania Yuppi Lake Challenge, ei și-au propus traversarea înot a 7 lacuri din România. Băieții au reușit de-a lungul verii să traverseze 3 lacuri din județul Cluj – Lacul Tarnița, Beliș și Drăgan, Lacul Colibița (județul Bistrița-Năsăud) și Zetea (parțial, din județul Harghita), respectiv să se antreneze de 7 ori în Tarnița.

 

 

Astfel au strâns suma de 43.566 de lei, din care 7.031 de lei din partea persoanelor fizice și 36.535 venite din partea companiilor și organizațiilor precum iQuest, Betfair, Fundația Bethlen Gábor Alapítvány, Germina Agribusiness, NTT DATA, Halcyon Mobile, Nexxon și Flower Solutions. SportGuru i-a echipat cu neoprene.

 

„A fost o aventură superbă! Ne-am întrecut pe noi înșine și ne-am dovedit în primul rând nouă că în ciuda temerilor putem să înotăm 5-6 ore încontinuu. Acum, uitându-ne înapoi, până la urmă nici nu ni se mai pare așa de greu.” a mărturisit Szénási Zoltán în ultimul video trimis echipei de organizare. Puteți viziona filmulețul cu mărturisiile celor doi prieteni, accesând link-ul de mai jos.

 

https://www.facebook.com/watch/?v=945662199141250

 

În cazul în care oricine vrea să contribuie în continuare la organizarea taberelor gratuite pentru copii și adolescenți diagnosticați cu boli oncologice, diabet sau alte boli autoimune din taberele terapeutice Yuppi, link-ul pentru donații rămâne deschis în continuare:

 

https://yuppicamp.galantom.ro/lakechallenge

Distribuie pe:
Roxana Lupu Fondator & editor Adrenallina.ro, Roxana a inceput sa faca sport la 29 de ani, cand a descoperit bicicleta. A invatat sa inoate la 30 de ani si a inceput sa participe la curse de triatlon, finalizand o cursa tip Ironman – 3.8 km inot, 180 km bicicleta, 42 km alergare. Este una dintre primele 10 femei din Romania care a finalizat acest tip de cursa. Ulterior, a devenit campioana nationala la triatlon, amatori, categorie de varsta, atat in circuitul de sosea (2014) cat si in cel offroad (2016) si continua sa caute curse prin care sa isi depaseasca limitele.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *