Home Aventură CONCURS. Câștigă un Jurnal de Aventuri, pentru vacanța din vară!
CONCURS. Câștigă un Jurnal de Aventuri, pentru vacanța din vară!

CONCURS. Câștigă un Jurnal de Aventuri, pentru vacanța din vară!

7
Distribuie pe:

Adrenallina și Inspirel te provoacă la concurs, în urma căruia poți câștiga un… Jurnal de Aventuri, ca să ai ce planifica la vin fiert!

Jurnalul de la Inspirel conține o colecție de peste 300 de experiențe pe care trebuie să le încerci, împreună cu 8 hărți răzuibile, pentru a ține în timp real evidența tuturor aventurilor tale.

Lista este împarțită pe continente și conține 64 de pagini de experiențe din 4 categorii: natură, cultură, activități și gastronomie. Adună inspirație pentru tot anul și reunește-ți gașca pentru călătorii memorabile!

Jurnalul de Aventuri
Jurnalul de Aventuri

Vei afla despre unele dintre minunățiile lumii, și poate că vei trece la treabă serioasă, depășind stadiul reveriei: asta înseamnă să găsești destinația la care vrei să ajungi și să și planifici cum vei ajunge acolo! Jurnalul de Aventuri e aici să te ajute cu task-ul ăsta drăguț, de ce să nu recunoaștem.

Poate vrei să călătorești pe … aripa unui avion, în Anglia, sau să… ajungi la cea mai provocatoare cățărare din lume, în Tasmania, sau… să înoți cu crocodilii, în Australia… Aici afli câteva dintre destinațiile nebunești cu care te va inspira Jurnalul!

Așadar, ce trebuie să faci ca să ajungă la tine acest Jurnal de Aventuri:

-Like la paginile de Facebook Adrenallina și Inspirel (sigur, numai dacă nu ai dat până acum!)

– comment la finalul acestui post, unde să ne scrieți care este Aventura la care visați și de ce!

– noi vom alege foarte subiectiv cel mai interesant răspuns! Și acolo pleacă și Jurnalul de Aventuri! 🙂

Start concurs: ACUM!

Final concurs: marți, 21 decembrie!

 

Succes!

cu placa pe nisip, in Peru credit foto, peruadventurestours.com
cu placa pe nisip, in Peru
credit foto, peruadventurestours.com
atacama desert
Admirând cosntelatiile, in … desertul Atacama, Chile
credit foto: moonlightingcoza

 

Distribuie pe:
Roxana Lupu Fondator & editor Adrenallina.ro, Roxana a inceput sa faca sport la 29 de ani, cand a descoperit bicicleta. A invatat sa inoate la 30 de ani si a inceput sa participe la curse de triatlon, finalizand o cursa tip Ironman – 3.8 km inot, 180 km bicicleta, 42 km alergare. Este una dintre primele 10 femei din Romania care a finalizat acest tip de cursa. Ulterior, a devenit campioana nationala la triatlon, amatori, categorie de varsta, atat in circuitul de sosea (2014) cat si in cel offroad (2016) si continua sa caute curse prin care sa isi depaseasca limitele.

Comentarii(7)

 1. Marea Britanie de la S la N, cu bicicleta. O sa fac asta pentru ca vreau si pot… pentru emotia/frica care mi-o da ,,necunoscutul”, pentru toate trairile (e smecher ,,sa simti” si sa-ti duci mintea/fizicul in locuri in care nu a mai fost).

 2. Aventura pe care mi-o doresc eu e sa pot fi in fiecare zi in alt loc: azi pe o plaja exotica, maine in varful muntelui.
  Nu vreau doar o experienta inedita, ci o viata plina de aventuri.

  …ma straduiesc sa pot lucra remote si sper sa imi iasa)

 3. 1. Muntii Fagaras, de la vest la est, pentru ca sunt acoperisul Romaniei 2. macar o parte din Danube Bike Trail / Danube Cycle Path, pentru ca este prima legatura istorica cu restul Europei.

 4. Marea provocare la care visez e sa termin un full maraton in fiecare tara din Europa si cate unul pe fiecare continent. Pentru ca in acest mod combin cele doua pasiuni ale mele: alergatul si calatoriile.
  Ar fi cu siguranta o aventura de neuitat.

 5. Eu am doua aventuri pe care vreau sa le duc la bun sfarsit i viitorul apropiat:
  1.Sa ajung cu avionul in Tara Galilor,in vizita la fratele meu si de acolo sa vin acasa,pana in Bucuresti,cu bicicleta.
  De ce ? Pentru ca as vrea sa pedalez prin zona rurala a Angliei,Frantei si Germaniei.
  2.Sa imi iau un caiac ,sa ma duc pe DN1 spre Ploiesti si la podul care trece peste Ialomita sa cobor pe rau si sa vaslesc pana la Dunare si de acolo pana la Constanta,in Marea Neagra..
  De ce ? Pentru ca asa vreau 🙂

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *