Home Competitii Ultimele zile de înscrieri la cursa Asaltul Lupilor!
Ultimele zile de înscrieri la cursa Asaltul Lupilor!

Ultimele zile de înscrieri la cursa Asaltul Lupilor!

0
Distribuie pe:

Duminică, 14 mai, este ultima zi de înscrieri la cea de a patra ediție a cursei cu obstacole & mud Asaltul Lupilor, care va avea loc pe 21 mai în București.
Copiii între 4 și 12 ani au participarea gratuită.

 


Asaltul Lupilor este o cursă necompetitivă si necronometrată, care presupune parcurgerea unui traseu de aproximativ 5 Km și depășirea unor obstacole inspirate din antrenamentul militarilor profesioniști.


Se poate concura individual sau în echipe de minim 4 membri fiecare. Dintre obstacolele întâlnite pe traseu: scări suspendate, fumigene, gropi cu apă și noroi, tunelele subterane, precum și alte obstacole naturale sau artificiale, pregătite de organizatori.

Evenimentul va fi precedat de circuitul The CAGE, creat de Richmond Bachia.

Inscrierile se fac online aici: http://www.asaltullupilor.ro/asaltul-lupilor-bucuresti

Detalii suplimentare la www.AsaltulLupilor.ro si la pagina oficială pe www.Facebook.com/AsaltulLupilor

Distribuie pe:
Roxana Lupu Fondator & editor Adrenallina.ro, Roxana a inceput sa faca sport la 29 de ani, cand a descoperit bicicleta. A invatat sa inoate la 30 de ani si a inceput sa participe la curse de triatlon, finalizand o cursa tip Ironman – 3.8 km inot, 180 km bicicleta, 42 km alergare. Este una dintre primele 10 femei din Romania care a finalizat acest tip de cursa. Ulterior, a devenit campioana nationala la triatlon, amatori, categorie de varsta, atat in circuitul de sosea (2014) cat si in cel offroad (2016) si continua sa caute curse prin care sa isi depaseasca limitele.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *