Au început înscrierile pentru prima competiție de schi/snowboard freeride din România!

Freeride Challenge Tour 2012, organizat de Outdoor România și Absolut Outdoor, se va desfășura în două etape și o finală, astfel: 3 – 5 februarie (etapa I), la Borșa, vârful Gărgălău, 24  –26 februarie (etapa a II-a), la Sinaia, Valea lui Carp, 27 –29 aprilie (finala), la Bâlea Lac. Astăzi puteți începe să vă înscrieți pentru prima etapă, cea de la Borșa, și o puteți face până pe data de 31 ianuarie.

Concursurile individuale se vor organiza pe patru categorii: schi bărbați, schi femei, snowboard bărbați, snowboard femei iar taxa de înscriere este de 65 de lei pe etapă; aceasta include taxa de participare, tricoul de concurs, numărul de concurs și alte surprize pentru fiecare dintre participanți, ce vor fi anunțate ulterior.

Cei ca doresc să participe trebuie să completeze un formular de înscriere și să semneze un disclaimer de participare – un act prin care își asumă întreaga responsibilitate pentru orice i se întâmplă în concurs, și care se poate descărca de pe site-ul http://www.freeridechallenge.ro/, acolo unde găsiți toate celelalte detalii ale competiției.

Previous Post

Alex Ciocan: “Un sportiv adevărat vrea întotdeauna doar să câștige cursa”

Next Post

Eduard Carol Novak: “La două luni după accident m-am gândit ce sport aș putea să fac în continuare”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top