Concursuri de schi și snowboard în 2012

Pentru că în sfârșit a venit și iarna pe care o așteptam, putem profita de zilele cu zăpadă, ca să ajungem pe pârtie. Luna care vine sunt destule concursuri unde vă puteți testa măiestria pe schiuri sau pe placa de snowboard. Adrenallina le-a trecut în revistă.

Cupa Harghita, Miercurea Ciuc, 28-29 ianuarie

Weekendul acesta, Asociația Harghita Sportclubșsi CSM VSK Csikszereda din Miercurea Ciuc, cu sprijinul Consiliului Judetean Harghita, organizează concursul de orientare pe schiuri Cupa Harghita, programat să se desfășoare în perioada 28-29 ianuarie 2012.

Competitia va cuprinde două etape: proba de medie distanță, ce va avea loc sâmbată, începând cu ora 11.00, și proba de lungă distanță, ce va lua startul duminică, la ora 10.00. Centrul de concurs se va afla la Cabana Kalibáskő, situată lângă drumul DN 13B, la 20 de kilometri de Miercurea Ciuc, în direcția Odorheiu Secuiesc.

Înscrierile se fac  la adresa csucsandras@hargitamegye.ro, în schimbul unei taxe de participare de 5 lei. Mai multe detalii găsiți pe www.orienteering.ro.

Cupa Vlădeasa la ski alpinism, masivul Vlădeasa, 11, 12 februarie

Concursul Cupa Vlădeasa la ski alpinism se găsește la prima ediție iar cei care vor să bifeze competiția ar trebui să ajungă între pe 11 și 12 februarie în masivul Vlădeasa, din munții Apuseni, aflat în apropiere de Cluj. Organizatorii – Salvamont Salvaspeo Vladeasa Cluj, în parteneriat cu Consiliul Local Margău și Parcul Natural Apuseni – anunță că participanții vor îmbina tehnica schiului de tură cu cea a alpinismului, iar înscrierile vor fi posibile până la data de 8 februarie, la adresa cupavladeasa@yahoo.com. Prima zi a competiției este rezervată probei individuale, care la masculin se va desfășura pe categoriile de vârstă până în 23 de ani, 23-35 de ani, 35-45 de ani și peste 45 de ani, iar în cea de-a doua zi vor avea loc întrecerile pe echipe, în sistem open, atât la feminin, cât și la masculin. La categoria feminin categoriile de vârstă sunt până în 18 ani și peste 18 ani. Taxa de participare pentru proba individuală este de 20 de lei, iar pentru cea pe echipe este de 40 de lei/echipă. Mai multe detalii vor fi disponibile în curând pe site-ul competiției, la http://cupavladeasa.wordpress.com/ sau la numărul de contact 0734 889 145.

Cupa Hyundai Schi Alpin, Toplița, 11 februarie

Dacă sunteți mai aproape de pârtia de la Toplița pe 11 februarie, atunci ați putea merge să vă dați cu schiurile și cu placa la Cupa Hyundai Schi Alpin, organizată de Clubul sportive Master Ski&Bike. Vă veți distra cu schi slalom și snowboard nocturnă, dar mai întâi trebuie să vă înscrieți la concurs printr-un email la klosz_peter@yahoo.com, pe site-ul www.sportsworld.ro sau la fața locului, plătind o taxă de 20 de lei. Sunt 170 de locuri la schi și 30 la snowboard, și categorii deschise atât pentru amatori cât și pentru profesioniști.

FreeRide Challenge, Borșa, 3-5 februarie

Nu uitați de concursurile despre care Adrenallina a mai scris, este vorba despre primul circuit de schi/snowboard freeride din România, FreeRide Challenge 2012 și Cupa Tabere cu suflet, concurs de schi alpin și snowboard.

FreeRide Challenge 2012, organizată de Outdoorromania și Absolut Outdoor  are prima etapă la Borșa, Vârful Gargalău, între 3 și 5 februarie, a doua etapă la Sinaia, între 24 și 26 februarie și a treia la Bâlea Lac, în aprilie, între 27 și 29. Mai multe aflați de pe site-ul competiției, http://www.freeridechallenge.ro/ sau direct de la organizatori: Ion Trandafir: 0722. 923. 373, Mihai Staicu: 0744. 341. 265

Cupa Tabere cu suflet, Predeal, 18 februarie

Cupa Tabere cu suflet, concurs de schi alpin și snowboard pentru copii dar și adulți, organizat de TeamXpert, se întâmplă pe 18 februarie, la Predeal, pe pârtia Clăbucet. Mai multe detalii se găsesc la http://cupa.taberecusuflet.ro/.

Previous Post

Ce facem cu iarna la semimaratonul de duminică? Ghid de utilizare

Next Post

Jurnal de cursă semimaraton Gerar, echipa Adrenallina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top