Cupa Bloggerilor, ultimele înscrieri la Conferința Social Media&Sport de la Mediaș!

 Orașul Mediaș va găzdui o inițiativă foarte frumoasă a SportMeet.ro si SportLocal.ro, este vorba despre Cupa Bloggerilor la Fotbal 2012, ajunsă deja la ediția a 3-a.

În cadrul acestui eveniment, care se întâmplă la sfârșitul acestei săptămâni, în perioada 25-27 mai, se vor desfășura meciurile de fotbal ale bloggerilor: 9 echipe de fotbal reprezentând nouă orașe din țară (câte două din Mediaș și București, câte una din Sibiu, Cluj, Onești și Timișoara, dar și o echipă mixtă cu jucători din Mediaș, Sibiu, Baia Mare, Brașov, Ploiești și București) vor juca în sistem de campionat, pentru a demonstra că merită să câștige marele trofeu!

De asemenea, sunt așteptați și bloggerii care nu joacă neapărat fotbal, dar vor să afle lucruri noi despre Social Media și Sport, în cadrul conferinței cu același nume. Înscrierile sunt așteptate aici iar un program complet al evenimentului regăsiți aici.

Cupa Bloggerilor la fotbal 2012 este un eveniment organizat de SportMeet.ro si SportLocal.ro, sponsorizat de Pepsi si Staropramen si sustinut de Canyon Romania si Zorile Store.

Previous Post

Raport de cursă Prima Evadare 2012

Next Post

Hit the Top Challenge, concurs de sprint montan în Bucegi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top