S-a lansat platforma de travel Traveo.ro – rezervari online in functie de pasiunile tale

Agentia de turism Accent Travel & Events a lansat pe piata din Romania un portal de travel prin care cei interesati de pachete de calatorie si le pot „construi” online, facandu-si singuri rezervarile. Cu Traveo.ro utilizatorii isi pot face rezervari la bilete de avion, hoteluri, pot inchiria masini sau cumpara pachete tematice de calatorie, in functie de hobby-urile si pasiunile lor – sporturi de iarna, inot, pescuit, etc. Asta face functia Activity Search din portal, o noutate pentru piata romaneasca.

traveo

 In baza de date a portalului sunt peste 170.000 unităţi de cazare, din aproximativ 62.000 de oraşe si 201 ţări, oferite de Expedia și Gulliver Travel Associates, si peste si peste 450 de linii aeriene. Portalul este optimizat pentru mobil.

O alta noutate marca  Traveo.ro este sistemul Get Away, prin care utilizatorul isi poate defini un buget, o zona si o perioada in care doreste sa calatoreasca si primeste mai multe oferte- in timp real –  din care poate alege.

Traveo.ro are la baza o varianta personalizata a platformei TRIP, un software cu arhitectura modulara, o platforma multitasking care permite conectarea la cei mai importanti furnizori internationali de servicii de turism, printre care Amadeus, Gulliver Travel Associates sau Expedia.

“Am  pus  intotdeauna accent pe tehnologie, pe solutii inovatoare si ne-am uitat cu mare atentie la tendintele de consum in zona turismului. Pentru a ne consolida pozitia pe piata si pentru a raspunde unei dorinte din ce in ce mai mari a clientilor de pe zona de leisure de a-si planifica singuri si cu mai multa flexibilitate vacantele, am decis sa le punem la dispozitie o platforma prin care isi pot rezerva cu usurinta pachetul de calatorie de care au nevoie. Deoarece vorbim de o tehnologie foarte avansata, Traveo este un produs online dinamic, care ne permite sa ii adaugam oricand functionalitati noi, sa il personalizam in functie de nevoile clientilor nostri dar si sa accesam cei mai performanti furnizori din zona de turism”, spune Lucian Boronea, General Manager Accent Travel & Events.

La lansarea portalului Traveo.ro

La lansarea portalului Traveo.ro

lansare traveoo

Infiintata in 1999, Accent Travel & Events este, conform cifrei de afaceri, in topul primelor cinci agentii de turism din Romania si lider pe zona de turism intern. Accent Travel & Events este partener exclusiv pentru Romania al Egencia, o companie Expedia Inc (cea mai mare companie de travel din lume), membru ANAT si are acreditari IATA, TUI, Dertour si multe altele.

Cele trei linii principale de business ale Accent Travel & Events sunt  turismul de afaceri, MICE ( conferinte, incentives) si leisure (unde, prin Traveo.ro, se completeaza componenta offline cu un pachet complet si puternic de servicii online).  Agentia deserveste clienti  din toate domeniile importante, de la energie, telecomunicatii, banci, companii de asigurari sau farmaceutice.

Previous Post

I AM IRONMAN. Alina Ursu, prima femeie din Romania finalista a acestei curse: „A fost greu, dar nu neaparat mai greu decat mi-am imaginat”

Next Post

I AM IRONMAN. Sebastian Butcovan: „Antrenamentele sunt la fel de provocatoare precum cursa in sine”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top