Câştigă pe Adrenallina o invitaţie gratuită la cursa The Colour Run Mamaia!

După prima cursă euforică de alergare  în culori din România, cea din București de pe 26 aprilie, The Color Run continuă maratonul de culoare cu onouă cursă plină de veselie și pudră multicoloră!

Vreţi acolo? E perfect, pentru că avem o invitaţie gratuită de dat! 😀 Soo, weekendul acesta, pe 26 iulie, alergaţi pe un traseu special, în apropierea mării, chiar lângă una dintre cele mai îndrăgite plaje din Mamaia.

Ce trebuie să faceţi ca să alergaţi şi să vă coloraţi cu pudră multicoloră, pe malul mării?

color

Păi… să fiţi primul care scrie aici pe blog, în comment la acest post, că doreşte! 😀 Cam facil, nu? E vară, să nu ne complicăm 😀

La The Color Run nu contează să ajungi primul la finish, cronometrul e oprit. Primează distracția nebună de pe traseul de 5 kilometri în cadrul căruia participanții vor fi colorați la fiecare kilometru parcurs. A, ţinuta e obligatorie: trebuie să fiţi îmbrăcaţi în alb.

Debutul cursei colorate a avut loc în lume în ianuarie 2012, an în care au fost organizate 50 de evenimente cu peste 600 000 de participanți, iar în 2013 numărul curselor colorate s-a dublat! Din 2014, The Color Run a ajuns și în România. Aici vă puteţi înscrie la cursă. 

The Color Run România susține cauzele sociale, respectiv proiectul social Grow  proiect dezvoltat de Scoala de Valori.

Aici e contul de Facebook al eventului, de unde aflaţi noutăţile.

Hai cu commentu’! 😀

colorr

Previous Post

I AM IRONMAN. Povestea cursei mele de la Oradea: 3 km 800 m înot, 180 km bicicletă, 42 km alergare (II)

Next Post

Cea mai mare conventie de fitness din Balcani, la Bucuresti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top