Maratonul Olteniei, mountainbike si trail running la Ramnicu Valcea

Cea de-a doua editie a evenimentului sportiv energizat de Grupul CEZ in Romania da startul la doua tipuri de competitii  pe 30 si 31 august in parcul Zavoi din Ramnicu Valcea. Vor fi 2 zile de surprize si competitii sportive- ciclism mountainbike si alergare montana.

 

CEZ-banner-475x200(V2)

Sunt doua trasee de mountainbike, de 33 de km si respectiv 52 km iar pentru pasionatii de alergare se alearga 21 de km, adica semimaratonul si cursa de 10 kilometri. Cine vine cu familia poate participa si la o plimbare de agrement prin oras pe biciclete, in cadrul aceluiasi event.

Inscrierile in competitie sau pentru plimbarea in oras sunt deschise tuturor doritorilor pe baza unei taxe de participare care variaza in functie de data inscrierii. Pana pe 28 august 2013, taxa de inscriere este de 50 lei pentru fiecare dintre cursele de ciclism si 45 de lei pentru fiecare dintre cursele de alergare, iar participantii care vor sa participe in ambele zile beneficiaza de o reducere, taxa fiind de 75 lei.

Asa cum s-a procedat si la prima editie, toate fondurile colectate in urma evenimentului vor fi donate unei cauze sociale.

Ne-am propus sa promovam un stil sanatos de viata in Oltenia si, in acelasi timp, sa contribuim activ la o cauza sociala relevanta pentru regiune. Asa am ajuns sa organizam in 2013 cel mai important maraton de mountain biking din zona. Pentru editia de anul acesta, tintim mai sus si va asteptam impreuna cu intreaga familie pentru un weekend cu distractie de calitate intr-unul dintre locurile mele preferate din Romania: Ramnicu Valcea. Iar kilometrii pe care ii vom parcurge vor fi transformati in energie pentru bine: doi elevi ambitiosi, dar cu posibilitati materiale reduse, vor avea ocazia sa isi continue studiile cu sprijinul fiecaruia dintre cei inscrisi la cele doua curse.” a declarat dl Martin Zmelik, Manager de Tara si Presedinte al Directoratului CEZ.

Maratonul Olteniei este un eveniment marca CEZ, al carui parteneri sunt Adrem Invest – in calitate de partener principal, alaturi de firma de avocatura Ţuca Zbârcea & Asociaţii si Docman, organizat de Hyper Sport si Padina Fest cu sprijinul Primariei municipiului Ramnicu Valcea, al Directiei Judetene pentru Sport si Tineret Valcea si al Federatiei Romane de Ciclism.

Traseul competitiilor, regulamentul de inscriere, programul celor 2 zile, detalii despre regulamentul concursului si premii pot fi consultate accesand www.maratonulolteniei.ro si www.facebook.com/maratonulolteniei.

 

 

Previous Post

Cea mai mare conventie de fitness din Balcani, la Bucuresti

Next Post

Sunteți pregătiți pentru TRIATHLON CHALLENGE?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top