The Color Run, 5 kilometri colorați de alergare

The Color Run, cursa de alergare de 5 kilometri  supraintitulată și ”The Happiest 5k on the Planet” are loc anul acesta pe 25 aprilie, la București (în Piața Constituției) și pe 13 iunie la Cluj (Piața Unirii). Cursa  va avea anul aecsta un nou concept. Pe lângă cele patru porți tradiționale de culoare, roșu, galben, portocaliu și verde, alergătorii vor trece printr-un al cincilea punct de culoare, cel cu pudră strălucitoare. Toată lumea va fi, bineînțeles, foarte pregătită pentru selfie! 😀

the color run

În 2015, ”The Happiest 5k on the Planet” va avea mai mult de 300 de evenimente, în 50 de țări. Primul eveniment The Color Run s-a desfășurat în ianuarie 2012, în Phoenix, Arizona. (Licența The Color Run România este deținută de Kick Off Events, agenție de publicitate full-service, fondată în 2005). În cei trei ani, ”furtuna de culoare” a trecut prin 270 de orașe din 30 de țări și a angrenat peste șase milioane de alergători. În cele patru curse disputate anul trecut la București (26 aprilie și 13 septembrie), Cluj (13 iulie) și Mamaia (26 iulie) au participat peste 10.000 de persoane.

The Color Run România susține proiectul social Grow, dezvoltat de Școala de Valori. Prin acest program, adolescenții din Grow sunt ajutați să-și descopere valorile și să-și aleagă drumul în viață.

Înscrierile se pot face pe site-ul oficial The Color Run România, iar pagina de Facebook oferă poze, video şi ultimele informații despre cursele euforice in culori.

Previous Post

Cei mai tari sportivi aventurieri ai lumii (I)

Next Post

Visând la trasee de hiking celebre

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top