Aleargă tu pentru ei! Cros la Brașov

HOSPICE Casa Speranței organizează cea de-a șaptea ediție a Crosului „Aleargă TU pentru EI!“, care va avea loc sâmbătă, 11 iulie, la Brașov, pe aleea de sub Tâmpa.

HCS_Cros_2015_poster140x200cm

Competiția este dedicată bolnavilor incurabili, pacienți ai HOSPICE Casa Speranței și adună de fiecare dată sute de participanți din întreaga țară. Crosul „Aleargă TU pentru EI!“ reprezintă o modalitate de susținere pentru cei angajați într-o cursă mult mai dificilă și, de multe ori, nedreaptă.

Crosul se desfășoară pe patru lungimi de traseu:

Cursa Martinel     600 m    până la 7 ani       15 lei

Cursa Waters     2 km      7 ani – 15 ani      15 lei

Cursa Arvato      4 km      peste 15 ani        35 lei

Cursa Miele        10 km    peste 18 ani        45 lei

Companiile au posibilitatea de a înscrie echipe în competiție, iar membrii acestora pot purta echipament reprezentativ pentru firma care face înscrierea. Familiile (minim 2 adulți) care iau parte la cros beneficiază de gratuitate pentru unul dintre copii.

Cei care doresc să participe la Crosul „Aleargă TU pentru EI!“, se pot înscrie online pe http://www.hospice.ro/cros/ până joi, 9 iulie 2015, ora 23.00, sau în ziua concursului, între orele 8.00-8.45, la locul de desfășurare a competiției.

alearga

Alergătorii, care se înscriu online, pot opta pentru a deveni și fundraiseri pentru HOSPICE, demarând acțiuni de strângere de fonduri în rândul cunoscuților, prietenilor și rudelor. Cei care doresc să îi susțină pe alergătorii-fundraiseri o pot face prin donații pe platforma http://www.galantom.ro.

Previous Post

Daniel V. Tănase: A nu face sport e ca şi cum ţi-ai sabota singur fericirea

Next Post

Intră în concurs și câștigă 3 locuri la URBATLON 2015!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top