Mâine defilăm prin București la Business pe Bicicletă!

Peste 600 de participanți au confirmat prezența la a 7-a ediție a evenimentului Business pe Bicicletă, de mâine, un eveniment ce promovează bicicleta ca mijloc cotidian de deplasare, atât în scop de business, cât și în scop personal.

Startul evenimentului de mâine va fi la 18:30 la Arcul de Triumf, de unde participanții vor defila pe biciclete până la Daimon Club, parcul Tineretului, care va găzdui o sesiune de speech-uri și networking. Cei care nu au biciclete vor închiria de la centrele i’velo: bicicletele pot fi ridicate de la centrul i’velo situat la Arcul de Triumf, urmând să fie returnate la centrul i’velo din parcul Tineretului.

Business pe Bicicleta

Evenimentul va avea și o cauză socială. După defilarea pe biciclete, 6 copii de la Edulier vor fi premiați cu câte o bicicletă, în urma concursului “Ce vreau să fiu când cresc mare?”. Cei care doresc să ofere biciclete și altor copii sunt invitați să contacteze echipa BPB pe pagina de Facebook.

În cadrul evenimentului vor avea loc 2 concursuri. United we ride este unul dintre ele, în care cel mai mare grup de prieteni sau colegi care parcurg întreg traseul și au un element în comun (papion/cravată/pantofi/cămașă etc.) vor primi un voucher de 150 RON. În cel de-al doilea, numit Dl și Dna Business pe Bicicletă, se vor premia stilul și eleganța – câștigătorii vor primi vouchere de cumpărături în valoare de 500 RON.

Ambasadorul proiectului Business pe Bicicletă, Lucian Mîndruță, va fi speaker în cadrul evenimentului, alături de MC Alex Dona. Muzica va fi asigurată de Tasha & Dj Andrei Rotari, iar participanții se vor putea fotografia și în photo booth-ul asigurat de Amelie.

Pentru mai multe detalii, puteți vizita pagina de Facebook și website-ul evenimentului.

Parteneri eveniment: TNR, Europa FM, Daimon Club, Tudor, Biciclop, The Hurricane, Buzzle.ro, Sovis Print, Karusello, Gamma Digital Printing, The Moment Photography, Amelie PhotoBooth, Geobar, Techir, Men’s Cave, All Boutique, Celebration Garden, i’velo, Bast, Skirt Bike si Optar.

Evenimentul “Business pe Bicicletă”, organizat de o echipă de voluntari din cadrul Junior Chamber Internațional (JCI) București, este menit să promoveze mersul pe bicicletă ca alternativă la alte mijloace de transport, atât pentru deplasarea în scopuri de business, cât și în scop personal.

Previous Post

Informații esențiale pentru participanții la Raiffeisen Bank Bucharest Marathon!

Next Post

Liviu Dan Zburătura: În 2016 vreau să fiu campion național la triatlon șosea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top