Primul concurs de ciclism feminin din România, ajuns la a 2-a ediție, se apropie!

afis final-01

Ediția 2016 Road Grand PINK, primul concurs de ciclism din România destinat doamnelor și domnișoarelor, se va desfășura pe 23 aprilie 2016, pe străzile orașului Otopeni, județul Ilfov. Organizat în acest an de Asociația Club Sportiv Viața în Mișcare, concursul aduce noutăți mai ales pe partea tehnică, dar și un clasament în comun cu Road Grand Tour, cel mai mare concurs de ciclism pe șosea din România. Prima ediție s-a bucurat de un real succes și a fost unul dintre cele mai susținute concursuri de ciclism din presa românească.

Road Grand Pink 2015 a avut la start și finish 310 participante din care 229 femei și 81 de fete cu vârstele între 8 și 17 ani. 43% din concurente s-au înscris la tura scurtă de 16 km, 26% s-au înscris la tura lungă de 32 de km, 17%  la categoria sub 15 ani și aproape 13% au participat ca echipă. Cea mai tânără participantă a avut 8 ani și cea mai în vârstă, 54 de ani.

Detalii suplimentare și update-uri pe  www.RoadGrandPink.ro si pagina de Facebook a aevenimentului.

Parteneri: Carrefour, OMNIASIG Vienna Insurance Group, Primaria Orasului Otopeni, AKA Group, Urban SA, Pagini Nationale

Partneri media: Happy TV, 24FUN, FreeRider.ro, OrasulM.eu, AutoStiri.ro, I-beau.ro, Kfetele,ro, Mujer.ro, runningmag.ro, LACHICboutique.ro, Fetelestiu.ro, bucharest-guide.ro, goingout.ro. fitfashion.ro, RoxanaRadu.ro, MarcSandu.ro, ZmeuBucuresti.com

Despre Asociatia Club Sportiv Viata in Miscare

Clubul Sportiv Viața în Mișcare a fost înființat de 4 dintre cele 15 sportive temerare care au realizat prima ediție a concursului Road Grand Pink în 2015. Clubul a luat naștere din dorința de a extinde și organiza și alte tipuri de competiții, pentru toate genurile și vârstele. Focusul principal va rămâne promovarea unui stil de viață sănătos și creșterea segmentului de ciclism feminin din România.

Previous Post

Ecologizare marca Băneasa Trail Run: pădurea a scăpat de 15.000 de litri de deșeuri

Next Post

Concurs Daimon Wellness – abonamente all inclusiv anuale!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top