Urban Run Challenge – Câți kilometri poți aduna în 24 de ore?

Urban Run Challenge este o competiție urbană de alergare, inițiată de Dani Otil și Smartatletic, cu scopul de a strânge cât mai mulți “kilometri sportivi”, care vor fi ulterior transformați în donații pentru pacienții de hemofilie din România.

Competiția are loc pe 23 și 24 aprilie,  la Mega Mall, în București. URC este primul eveniment sportiv din seria Urban Run Challenge.

Taxa de participare este 50 lei și reprezintă 100% donație pentru pacienții de hemofilie din România.

Înscrierile online sunt deschise până joi, 21 aprilie și se fac accesând pagina de înscrieri.

Va fi o competiție inedită de alergare, organizată în premieră națională, într-un mall. Va fi amenajat un traseu de alergare cu 3 probe la care se poate întrece oricine:

individual – 24 de ore unlimited [proba regina URC] – ai la dispoziție 24 de ore în care alergi cât vrei tu. Miza? Să strângi cât mai mulți kilometri. Cine câștigă? Cine aleargă cei mai mulți kilometri în intervalul orar 12:00-12:00.

individual – 3 ore – ai la dispoziție 3 ore în care să strângi cât mai mulți kilometri alergați; Tu alegi când vrei să iei startul între 12:00 (sâmbătă) – 9:00 (duminică).

echipa de 24 de ore – aici ideea e să vă strângeți oricâți oameni vreți voi (minimul e de 2) și să vă instalați în comandamentul din Mega Mall pentru 24 de ore. Alergi ca să strângi cât mai mulți kilometri în cele 24 de ore.

crop

Previous Post

De ce nu există formula de succes a unei vieți echilibrate? job + personal + sport

Next Post

Unde poți încerca chestii adrenalitice în apropierea României

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top