Cadouri de Paşte pentru călători şi aventurieri

de Ioana Tomescu

Pentru cei însetaţi de aventură, explorare şi mişcare, sărbătorile pascale dau startul oficial al sezonului cald – mai ales anul acesta, când sărbătorim Paştele de 1 Mai. Mă rog, s-a anunțat ploaie, dar stai puțin, când ploaia a oprit vreodată un aventurier de la drum? 🙂

Faci deja planuri pentru călătoriile şi aventurile anului acesta, e un moment prielnic să te şi inoiesti sau să oferi celor dragi ție  cadouri de Paşte mișto!

Dacă asta îţi era şi ţie gândul, ai ajuns unde trebuie. La Inspirel! 🙂 Îţi oferim în cele ce urmează câteva sugestii de cadouri atente pentru iubitorii de mişcare, călătorie şi adrenalină.

Drumul este parte din călătorie, aventura începe în momentul în care pleci de-acasă. Este foarte important însă ca drumul să fie cât mai comod şi mai puţin solicitant, pentru a te putea bucura în voie de experienţă. Un cadou care nu trebuie să lipsească niciunui amator de călătorii.

perna masaj

Pernă călătorie masaj – 50 lei http://inspirel.ro/produs/perna-calatorie-masaj/

 

 

Fie că planifici o drumeţie montană sau un proiect de împădurire, ai nevoie de organizare! Un cadoul de efect pentru oamenii munţilor, al căror suflet este mereu în legătură cu pădurea.

 

 

Ai pe cineva drag care a călătorit în mai multe locuri decât credeai că există, sau care are de gând să facă asta? Etichetele de călătorie sunt un cadou haios şi care încurajează visurile de călătorie şi ambiţionează. Orice călător de profesie vrea să aibă mereu lumea întreagă cu el!

Etichete călătorie – 65 lei http://inspirel.ro/produs/etichete-calatorie/

Etichete călătorie – 65 lei
http://inspirel.ro/produs/etichete-calatorie/

 

După atât de multă mişcare, urmează momente dulci de relaxare. Cum altfel te poţi bucura mai bine de razele de soare printre Frunze și briza mării decât făcându-ţi siesta într-un hamac? Ia-l cu ţine oriunde mergi, cu siguranţă vei găsi un loc unde să îl instalezi rapid şi să primeşti satisfacţia confortului portabil!

 

Pasiunile noastre ne definesc şi ne fac să fim ceea ce suntem. Le dedicăm cu dragă inimă timpul şi energia noastră, iar dacă avem ocazia să personalizăm obiecte de uz, cu siguranţă alegem forme care ne reprezintă pasiunile. Îţi prezentăm un ceas personalizat – tu alegi subiectul, în funcţie de interesele celui căruia vrei să i-l dăruieşti cu ocazia Paştelui: poate că e pasionat de trasee montane sau poate de scufundări, de ciclism sau de parapantă. Ceasul de perete nu are pretenţii.

Ceas de perete personalizat – 150 lei http://inspirel.ro/produs/ceas-de-perete-minge-de-fotbal/

Ceas de perete personalizat – 150 lei
http://inspirel.ro/produs/ceas-de-perete-minge-de-fotbal/

 

Previous Post

Unde poți încerca chestii adrenalitice în apropierea României

Next Post

A fost alergare de Florii la Băneasa Trail Run!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top