Anca Bucur câştigă al 4-lea titlu mondial şi este desemnată Miss Fitness Universe 2016 !

(c) arhiva personala Anca Bucur

(c) arhiva personala Anca Bucur

Anca Bucur, antrenor și consultant în fitness și sportiv sponsorizat Herbalife, a cucerit weekend-ul acesta titlul de campion mondial în cadrul concursului internaţional de fitness “Miss Fitness Universe”, organizat pe 25 iunie în Miami, Statele Unite ale Americii.

“Pentru mine este mai mult decât un alt trofeu câștigat, este o răsplată extraordinară  şi binemeritată după multă muncă şi emoţii copleşitoare! Înconjurată de atâtea concurente valoroase, am simțit ca sunt binecuvântată, doar pentru faptul că mă aflam în acel moment pe acea scenă. Mulţumesc pentru susţinere şi pentru nenumăratele mesaje de încurajare, cu adevărat am simţit că aţi fost alături de mine în fiecare clipă!”, a declarat Anca Bucur, Miss Fitness Universe

Anca a reuşit o performanţă unică pentru un sportiv român, obţinând al patrulea tiltu mondial în lumea fitness-ului. În 2011 a devenit, pentru prima data, Miss Fitness Universe, după ce a impresionat juriul şi s-a remarcat între alte 100 de concurente.

Din 2014, Herbalife o sprijină în optimizarea programului de nutriție ca parte din pregătirea pentru concursurile internaţionale la care participă. “Anca este un model şi un exemplu pentru noi toţi şi suntem mândri că o sprijinim în atingerea performanţei. Este un sportiv desăvârşit care ne confirmă că succesul înseamnă să nu renunţi atunci când este greu, înseamnă multă muncă şi pasiune pentru ceea ce faci, dar şi susţinerea celor din jur”, a declarat Romeo Căzănescu, Country Manager Herbalife România.

La vârsta de 3 ani, Anca începe să ia lectii de balet. Însă visul ei era să facă parte din Centrul Național Olimpic de la Deva. Cu sprijinul mamei, la vârsta de 7 ani, pleacă din orașul ei natal și începe să se antreneze pentru gimnastică artistică. După 3 ani de gimnastică artistică, Anca a simtit că ce o reprezenta cu adevărat era gimnastica aerobică, fiind ulterior selectată pentru Lotul Național de Tineret din Constanța, unde a câștigat medalia de bronz pe echipe și s-a clasat pe locul patru la individual, în cadrul Campionatelor Mondiale de Gimnastică Aerobică din Bulgaria. În anul 2005, a fost selectionată pentru Lotul Național de Seniori din București, dar chiar înainte de Campionatul European si-a rupt umărul drept și a fost nevoită să întrerupă antrenamentele pentru o perioadă lungă de timp. La sfârșitul anului 2006, a decis să se retragă din Lotul Național de Aerobic și a început să lucreze ca un instructor de fitness și aerobic.

Printre cele mai prestigioase titluri câștigate de Anca se numără locul întâi la Miss Fitness Universe Florida USA, locul doi la Miss Fitness America World Championship Las Vegas, Locul doi la la Paris Fitness Europe si la Rome Fitness Europe și locul întâi la Miss Fitness Universe Miami, categoria profesioniști.

Din 2014, Herbalife colaborează cu Anca Bucur pentru a-i dezvolta şi optimiza programul personal de nutriţie, oferindu-i o gama completă de nutriţie pentru activitatea sa sportivă.

Previous Post

Trail running pe 2 iulie la Cozia Mountain Run!

Next Post

Irina Dumitru: “Vreau să mă relaxez și să uit de tot”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top