Baneasa Trail Run, pe 11 decembrie

Duminică, 11 decembrie, toți alergătorii sunt așteptați în pădurea Băneasa la editia de iarnă a evenimentului Băneasa Trail Run, powered by Băneasa Shopping City și sponsorizat de Intersport România.

Evenimentul a ajuns la cea de-a șaptea ediție, iar ediția de iarnă încheie seria de evenimente de alergare Băneasa Trail Run din acest an. Atât la ediția de primăvară cât și cea de toamnă toate locurile au fost ocupate cu aproximativ o lună înainte de start, iar la ediția de iarnă ne așteptăm să închidem înscrierile și mai repede.

Peste 300 de participanți s-au înscris în mai putin de 48 de ore pentru a se bucura de frumusețea traseului de cros 10,5 km sau pentru a experimenta aventura pe traseul de semimaraton, 21de kilometri pe timp de iarnă.

Kitul de participare al Baneasa Winter Trail Run conține un hanorac Intersport, un bidon de hidratare și un baton energizant de la Powerbar, număr de participare personalizat, cip de unică folosință. Fiecare alergator va primi medalie de finisher. Medalia obținută la această ediție completează puzzelul format din cele trei medalii ale seriei.

 

afis-bwtr-2016-a3

 

După cursă participanții sunt invitați la after party unde pot socializa și povesti alergările de peste an. La masă pot opta pentru o porție de sarmale cu mămăliguță sau o porție de paste cu sos roșu (de post) de la Barilla. Masa va fi completată cu o salată Eisberg, o bere Ciuc Natur Radler cu 0,0% alc. și un iaurt Zuzu.

Pentru acomodare, alergătorii sunt invitați la antrenamentele oficiale desfășurate pe traseul de cros în datele de: 16 octombrie, 6 noiembrie, 13 noiembrie si 27 noiembrie.

Pentru mai multe detalii legate de ediția de iarnă Băneasa Winter Trail Run accesați  http://baneasatrailrun.ro/winter-trail-run-2/ .

si pagina de Facebook:  https://www.facebook.com/BaneasaTrailRun/ .

Previous Post

Mountainbike la Maratonul Dunării, la Giurgiu

Next Post

Miturile care te împiedică să pedalezi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top