URBATLON, cursă cu obstacole la Arena Națională

(c) Rares Gireada

 

O alergare de 5 kilometri pe inelul exterior al Arenei Naționale, plus 9 probe sportive, cu obstacole surpriză – asta îi așteaptă pe concurenții de la Urbatlon, pe 24 iunie. Iată probele:

Green Trail, provocarea Labirintului by eJobs, cu o zonă de slalom, atelierele Work & Fun by World Class, cu traineri experimentați, salturi Jump & Fun by Toortitzi, Blocaj în trafic by Kiss FM și o escaladare în forță a Piramidei by URSUS și o sesiune de traversare a unor tuburi, Run like a Champtur de alergare, Follow the leader by Divertiland, probă inspirată de atmosfera de vacanță pe plajă – provocări distractive cu umbrele, colace de baie și șezlonguri.

Înscrierile se fac exclusiv online pe www.runfest.ro, în pagina dedicată evenimentului, și mai sunt deschise până joi, 22 iunie a.c., la ora 19:00.

Fiecare participant se va bucura de un pachet competițional ce include: un tricou din bumbac personalizat cu emblema URBATLON 2017, număr de concurs și o bandă cu un cip unic de cronometrare, un gel energizant de la GoldNutrition, un baton eco-vegan de la CANAH, un pachet gustos de Toortitzi și o medalie de Finisher. Atmosfera evenimentului este întreținută de Bălașa Percussion Group.

Participanții vor avea ocazia să câștige însă și premii atractive la finalul evenimentului când se va organiza o super tombolă Mio Technology, liderul pieței autohtone de dispozitive GPS, care s-a alăturat în acest an competițiilor RUNFEST pentru a susține comunitatea sportivilor amatori și va răsplăti pasiunea pentru mișcare a concurenților prin oferirea a 2 brățări fitness MiVia™ Essential 350 și a unui ceas MiVia™ Run 350.

Tot în cadrul tombolei, World Class, liderul pieței de fitness din România, partener de probă la URBATLON, pune la dispoziția norocosului câștigător, al cărui număr va fi extras, un abonament GOLD de 1 lună la una dintre locațiile sale din țară.

CANAH, cel mai important procesator de semințe de cânepă din Europa, va oferi 5 pachete cu produse eco-vegane, pe bază de semințe de cânepă, care reprezintă surse naturale de nutrienți esențiali, ideale pentru sportivi.

Noutăți sunt pe pagina Facebook RUNFEST.

Previous Post

15.000 de euro strânși la Maratonul DHL pentru sportivii paralimpici

Next Post

Testez. Salomon Speedtrack, asalt la trail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top