Vom fi peste 1800 de alergători la Ciucaș X3 weekendul acesta!

 

Clubul de Turism și Alpinism Ciucaș Ploiești organizează a VIII-a ediție a concursului de alergare montană Ciucaș X3, eveniment ce va avea loc în stațiunea Cheia, județul Prahova.

 

Weekendul 7-10 septembrie va aduna peste 1800 de concurenți din toată țara și din afara țării și peste 1000 de susținători.

Cele 3 curse (semimaraton, maraton și ultramaraton) se desfășoară în 3 masive (Ciucaș, Siriu și Grohotiș) și însumează 170 km de trasee pe care se aleargă, promovînd o zonă importantă și sălbatică din Valea superioară a Teleajenului.

Cursa de 105 km este prima cursă de Ultramaraton Montan Individual din România.

Cursa copiilor este un eveniment care se desfășoară duminică, 10 septembrie, fiind o cursă simbolică, necompetitivă. Evenimentul poate fi urmarit Live pe internet. Mai multe detalii, rezultatele live si linkul transmisiunii pe www.ciucasx3.ro.

Clubul de Turism și Alpinism Ciucaș Ploiești – organizatorul –  are ca scop promovarea activităților în masivului Ciucaș în rândul tinerilor, precum și inițierea de proiecte de dezvoltare durabilă a comunităților din zonă. Sunt implicați în eveniment și: Serviciul Public Județean Salvamont, Societatea Română a Radioamatorilor, Primăria Mâneciu, Jandarmeria Mâneciu, Politia Maneciu, Politia Valeni, Inspectoratul de Pollitie a Judetului Prahova, precum și comunitatea locală din Cheia.

Previous Post

Alimente pentru recuperarea post cursă

Next Post

EXCLUSIV: Dana Torok, prima româncă sub 11 ore la Ironman: Din septembrie anul trecut am respirat doar pentru recordul național!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top