Run Europe Isostar 2017 – antrenează-te și câștigă!

(c) euractiv.com

 

Isostar, lider de nutriție sportivă în Europa, lansează pe 23 septembrie o nouă ediție a competiţiei Run Europe, ce îi ajută pe participanţi să își îmbunătăţească performanţele de alergare şi, la finalul celor 5 săptămâni, să poată participa la unul din cele 10 maratoane de top din Europa, dacă vor câștiga. Lansată în 2016, platforma reunește online comunitatea maratoniștilor europeni din 15 țări și le oferă acestora ocazia de a se antrena virtual împreună, de a-şi compara performanţele şi a alerga la maratoane de top din Europa.

 

Run Europe 2017 se desfășoară în perioada 23 septembrie – 29 octombrie 2017 și oferă alergătorilor un program de antrenament pentru următorul maraton, prin provocări accesibile și premii atractive. Astfel, participanții trebuie să finalizeze, în ordine, o serie de provocări sportive pentru a intra în lupta pentru marele premiu – șansa de a câștiga un maraton european cu toate costurile incluse!

 

Ediţia de anul acesta cuprinde 3 etape diferite, consecutive, respectiv 3 obiective de alergare precise și ascendente ca dificultate: o sesiune de alergare de 10 km, o sesiune de alergare de 1 oră și 30 minute, respectiv alergarea distanței de maraton, 42,195 km, în cel mult 3 sesiuni de alergare. Fiecare provocare sportivă trebuie îndeplinită într-un anumit interval de timp pentru ca obiectivul să fie validat.

La finalul fiecărei etape, toți participanții care au îndeplinit obiectivul participă la o tragere la sorți și 3 dintre aceștia au șansa de a câștiga kituri de antrenament cu produse Isostar.

 

După îndeplinirea ultimului obiectiv toate înscrierile valide vor intra în tragerea la sorți pentru marile premii, ce va avea loc pe 14 noiembrie 2017. Premiile constau în 2 pachete all inclusive pentru 2018 la unul dintre maratoanele de top din Europa (Paris, Hanovra, Bordeaux, Geneva, Riga, Amsterdam, Bruges, Veneția, Wachau sau Viena), cu toate cheltuielile acoperite (transport, cazare și înscriere).

 

Se acordă un premiu la categoria masculin și unul la feminin.

 

De asemenea, pentru competitorii din celelalte țări, sunt disponibile și premii constând în participări gratuite la Maratonul Internațional București din 2018, evenimentul din România fiind pentru al doilea an selectat în clubul maratoanelor de top din Europa în cadrul competiției Run Europe.

 

Pentru a lua parte la această experiență unică, iubitorii de mișcare trebuie să urmeze 3 pași simpli: să își creeze un cont Run Europe, să conecteze aplicația de alergare favorită (din lista aplicațiilor participante) și să înceapă să alerge. Toți kilometrii alergați vor fi sincronizați automat, cu ajutorul unei game largi de aplicații compatibile: Runtastic, Strava, Runkeeper, Garmin, Nike +, Fitbit, Polar, Suunto, Tom Tom, Jiwok sau Kettmaps.

 

Detalii și înscriere pe www.runeurope-isostar.com/.

 

Succesul înregistrat de prima ediție Run Europe ne-a încurajat să continuăm și anul acesta, cu o platformă îmbunătățită, la care poate avea acces un numar mai mare de alergători amatori. Ne dorim să transformăm această experiență în cea mai așteptată competiție sportivă virtuală a sezonului. În 2016, la prima ediție Run Europe, România a avut o prezență impresionantă comparativ cu alte țări cu tradiție în sport, situându-se pe locul 2 ca număr de participanți înscriși. Iar această poziție vine ca o confirmare suplimentară a interesului crescut manifestat de români pentru un stil de viață sănătos, cu focus pe mișcare. Mult succes tuturor alergătorilor!” a declarat Adelina Păsat, Director Comercial Isostar România.

 

Previous Post

Alex Corneschi: “Obiectivul principal este Tokyo 2020”

Next Post

Unde înotăm în București?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top