Haideți la Yoga Festival în acest weekend!

Yoga Festival

 

Fitness Scandinavia, una dintre cele mai mari școli de Fitness din România, organizează în perioada 2-3 decembrie 2017 Yoga Festival, a două ediție a festivalului dedicat practicii yoga în România.

La eveniment vor participa peste 40 de yoga teachers din România și din străinătate, care vor susține clase de Yoga, pilates, Tăi Chi, descoperirea sinelui, dar și workshop-uri de terapie prin ras și body-art, toate menite să te elibereze de stres, să îmbunătățească postura, să crească vitalitatea și nivelul energiei din corp.

Printre cele mai așteptate clase din cadrul Yoga Festival enumerăm: Power Yoga, Yoga aș Therapy, Ballet Yoga, Postural, Flexibility Flow, Budokon Mobility, Hatha Yoga sau Yoga for your Back.

Beko Kaygee din Anglia este presenter internațional, creatorul a nenumărate programe, precum Yoga Vibes™, Capoeira Fitness (UK), Tribal Yoga, Bollywood Groove, Dynamic Chi Yoga, Tribal Jam, ‘Bend it With Beko’ și ‘Blade’ (antrenamentul inspirat de filmul “Blade”), toate acestea dezvoltându-se o dată cu cariera de director al programului F3 Fitness, fondator al Academiei  F3 Tăi Chi & Chi Kung și în prezent punând bazele școlii de yoga F3. Beko Kaygee va susține în cadrul Yoga Festival România clase de Chi flow yoga, care este un tip de mișcare dinamic ce aduce putere și inspirație, Budokon Yoga – o clasa de neuitat dedicată celor cărora le place fitness-ul, yoga, artele marțiale, calisthenics sau tehnologia miscarii, dar și Partner Yoga, o clasă care dezvoltă conștiința asupra corpului prin studiul celorlalti.

 

 

Cu o experienta vastă în antrenamente, George Asaly are numeroase certificări. Este instructor de foarte mulți ani în Ashtanga Yoga, Karate și Kick-boxing. Printre realizările cele mai insemnate  merită menționate organizarea Conferințelor de Aerobic și Sport din Nazaret. George va susține clase de Ashtanga YogaBalance your Arms și Vinyasa into Back Bends.

Jake Paul White din Anglia, Klara Pokorna din Republica Cehă, Pantelis Nikolaidis din Grecia, Avisek Majumdar din India, Liora Zytcer din Israel, Denis Dochioiu, Ștefan Nicolăescu, Mariana Drăgan, Dora Dinu din România, toți susțin practicile de Yoga și Pilates și vor fi prezenți cu clase speciale în cadrul Yoga Festival România, ce va avea loc în perioada 2-3 decembrie 2017.

„Toti iubitorii de yoga, ai sportului și ai unui stil de viață sănătos sunt așteptați la Yoga Festival să descopere yoga, că practică fizică, dar și că modalitate de relaxare, de eliberare de stres și energizare. Clasele din cadrul Yoga Festival sunt destinate atât începătorilor, deoarece ne dorim să oferim o alternativă la variantele clasice de mișcare, dar și celor avansați, care vor putea experimenta tehnici noi și vor practică yoga alături de maeștri recunoscuți la nivel național și internațional. Așadar, va așteptăm la Yoga Festival România!” declara Veronica Miona, Manager Fitness Scandinavia.

Festivalul are loc la Ramada Plaza, de pe Bd. Poligrafiei 3-5 din București, iar biletele sunt disponibile pe www.fitness-scandinavia.ro.

 

 

Previous Post

Alexandra Stan, artist: “Sportul îmi dă energie și inspirație!”

Next Post

Maria Cristina Banu: Alergarea e un exercițiu de dezvoltare personală!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top