Câștigă un set de produse organice!

 

Avem concurs! 😀

Viață sănătoasă înseamnă nu doar sport și alimentație dar și îngrijirea corpului, alegând produse naturale și cât mai departe de ingrediente sintetice sau substanțe toxice.

Așa că dacă vin Sărbătorile, avem ceva pentru voi!

Un set de produse cosmetice naturale, organice, hand-made, ce conțin ingrediente  bio-active și rare. Este un brand 100% romanesc, este vorba despre Qi Cosmetics™.

Acesta e setul cu cele 3 produse pe care le puteți câstiga: crema hrănitoare pentru corp (cu ulei de nucă de cocos, unt de shea și ulei de avocado), balsam de buze (cu unt de cacao, ulei de cocos), blush natural (din ulei de jojoba)!

 

Ce trebuie să faceți? 🙂

Să ne răspundeți într-un comentariu, la acest post, pe site, sau pe Facebook, la întrebarea: Ce ai visat dintotdeauna să primești de Crăciun? 🙂

 

*Răspunsurile sunt libere și pot fi cât de imaginative doriți, nu trebuie să aibă nicio legătură cu produsele din concurs.

Că tot vorbim despre ele, aici găsiți detalii:

https://www.qicosmetics.ro/produs/balsam-de-buze-natural/

https://www.qicosmetics.ro/produs/crema-hranitoare-pentru-corp/

https://www.qicosmetics.ro/produs/qi-cosmetics-multi-use-blush-natural/

 

Produsele Qi Cosmetics™ NU au fost testate pe animale ci sunt testate într-un laborator avizat Renar, pentru garanția că sunt microbiologic pure, stabile și sigure pentru uz uman.

NU conțin  parabeni, petroleum/ulei mineral, butilen sau propilen glicol, PEG, lauril/laureat sulfat de sodiu (SLS), formaldehidă, pesticide, ftalati, siliconi, coloranți artificiali sau arome sintetice.

 

Marți, 19 decembrie, ora 18.00, închidem concursul și alegem cel mai fain răspuns dintre toate și … câștigătorul, of course :).

 

Multă bafta! 🙂

Previous Post

Semimaraton pe Argeș în Jos

Next Post

Testez. Brățara de fitness Samsung Gear Fit2 Pro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top