DHL Marathon – inscriere gratuită pentru copii

copii-dhl-marathon

 

Peste două săptămâni, pe 16 iunie, la Cheile Grădiștei – Fundata (Jud. Brașov), se dă startul celei de-a IX-a ediții a DHL Carpathian Marathon. Insscrierea copiilor și a tinerilor sub 18 ani la cursă este gratuită!

Crosul Copiilor este dedicat celor cu vârste cuprinse între 5-13 ani, în trasee care variază ca distanță, de 250 m, 500 m sau de 1 kilometru, în funcție de vârstă.

 

Categoriile de concurs pentru cei mici sunt următoarele:

 

  • Cursa de 250 m, băieți sau fete, cu vârste cuprinse între 5-8 ani;
  • Cursa de 500 m, băieți sau fete, cu vârste cuprinse între 9-11 ani;
  • Cursa de 1 km, băieți sau fete, cu vârste cuprinse între 12-13 ani.

 

Înscrierea gratuită în concurs este valabilă nu numai pentru cei mici, ci pentru toți tinerii sub 18 ani.

DHL Carpathian Marathon crede în dezvoltarea armonioasă prin sport și le oferă acestora posibilitatea de a participa, pe lângă Crosul Copiilor, și în probele de Ștafetă și de Semimaraton, acolo unde limita minimă de vârstă pentru înscriere este de 14, respectiv 16 ani. Proba de Ștafetă le oferă șansa de a-și forma echipe din 3 sau 6 persoane, fie mixte, fie în întregime numai de fete sau de băieți.

 

Toți participanții vor primi medalii la finalul cursei și vor avea parte de multe surprize oferite de sponsorii și de partenerii evenimentului. În plus, ei se vor putea bucura de toate facilitățile oferite de resort, dar și de o atmosferă prietenoasă și de amintiri de neuitat!

Evenimentul este dedicat tuturor pasionaților de alergare, atât celor amatori, cât și celor experimentați, care își doresc să trăiască o experiență montană de vis, în inima uneia dintre ultimele regiuni sălbatice din Europa – munții Carpați.

Oricare dintre probele din concurs le-ar alege, Maraton (42 km), Semimaraton (21 km), Ștafetă (7 km) sau Crosul Copiilor (250 m / 500 m / 1 km), iubitorii de alergare vor avea șansa unică de a explora trasee spectaculoase.

Peste 1,000 de participanți s-au înscris până în acest moment iar inscrierile continuă pe maratondhl.ro. Până pe 14 iunie, taxa de participare este de 125 lei / participant pentru persoanele fizice și 150 lei / persoană pentru companii. Pentru participanții care sunt persoane fizice și doresc să se înscrie în ziua evenimentului, taxa va fi de 150 lei.

 

Suma încasată din taxele de înscriere va fi donată în totalitate Comitetului Național Paralimpic, cauza pe care o susținem pentru al patrulea an consecutiv. Așadar, toți iubitorii de alergare devin și oameni ai faptelor bune, contribuind direct la visurile sportivilor noștri paralimpici, de a face performanță și de a câștiga medalii pentru România, la Jocurile Paralimpice de la Tokyo, din 2020.

Ambasadorii și susținătorii evenimentului din acest an sunt: Gabriela Szabo, Andreea Răducan, Constantina Diță, Miodrag Belodedici, nutriționistul Șerban Damian, Sonia Argint Ionescu, Eli Roman, Dragoș Bucurenci, Andrei Roșu, Marian Drăgulescu și Chef Simona Pope.

 

Ediția 2018 a DHL Carpathian Marathon este organizată de MPG România, lider de piață pe segmentul proiectelor sportive adresate participanților amatori, cu o experiență semnificativă care include organizarea a peste 4.700 de evenimente sportive.

Evenimentul este susținut de Mega Image, în calitate de sponsor oficial, sponsorii Medlife, Canon, Generali, Gatorade, Duracell, GoldNutrition, Salomon și de suporterii Coty, Aqua Carpatica, Running Warehouse Europe, Cheile Grădiștei Resort, Heidi, BMW, Danone, Bono, Barilla, Terrabisco, Terapie prin mișcare, și Easy Plast.

Cursa dedicată copiilor beneficiază de suportul Băncii Transilvania, în calitate de sponsor oficial, și al sponsorilor Boomerang și Danonino.

Companiile Bachmann, iNes, Canon, Anita, Wunderman, Polach Logistics & Transport și Vora Invest susțin echipele de voluntari care aleargă pentru cauza evenimentului.

Organizatorii mulțumesc autorităților: Ministerul Tineretului și Sportului, Romsilva, Parcul Național Piatra Craiului și Carpathia pentru facilitățile oferite evenimentului, dar și partenerilor RoClub Maraton, Superfit și evenimentului partener Bucharest International 10K.

 

Parteneri media: Radio ZU, Adrenallina, Agerpres, Alerg.ro, Auto Bild, Avantaje, Business Cover, Business Review, Libertatea, Men’s Health, Nine O’ Clock, OZB, Romania-Insider.com, Running Mag, Sunt În Formă, 4run.ro.

 

Toate detaliile legate de eveniment sunt disponibile pe site-ul www.maratondhl.ro și pe pagina Facebook DHL Maraton.

Previous Post

Câştigătorii Campionatului European de 24 de ore de alergare

Next Post

Vine triatlonul Háromszék, Covasna!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top