Septembrie vine cu Semimaratonul Bucuriei, la Urlați

Pe 29 Septembrie 2018, Asociația Start Now, alături de Primăria Urlați, va organiza evenimentul de alergare SemiMaratonul Bucuriei, aflat la cea de-a treia ediție, în Dealul Mare, judetul Prahova

Mai multe detalii despre curse și înscrieri pot fi găsite accesând pagina facebook a evenimentului:

https://www.facebook.com/SemimaratonulBucuriei/ , precum și pagina Asociației Start Now – https://www.facebook.com/AsociatiaStartNow/  sau pe site-ul evenimentului, www.runtourlati.ro.

 

Se va organiza, și în acest an, cursa fotoliilor rulante, având alături Fundația Motivation și Asociația Roțile Schimbării.

Probele de alergare:

– Semimaraton 21,5 km;

– Cros 10.8 km;

– Cursa fotoliilor rulante – 3km;

– Cursa familiei – 800 m

Evenimentul continua susținerea unei cauze sociale prin fondurile strânse în urma proiectului.

La prima ediție, din 2016, au fost prezenți în jur de 400 de participanți, iar cu o parte din fondurile strânse s-a reușit construirea unui teren de sport pentru copiii de la Centrul de Zi – Sfântul Stelian, din Urlați.

 

Cauza susținută de ediţia a II-a, din 2017, a #SemiMaratonuluiBucuriei a fost dotarea cu echipament sportiv a unităților școlare din Urlați, de la mic la mare: Gradinita cu program prelungit “Clopotica”, Scoala Gimnaziala Canuta Ionescu și Liceul Teoretic Brancoveanu – Vodă iar anul acesta continua dotarea cu echipament sportiv a acestora.

Traseele de alergare îmbină peisajul dealurilor pline de podgorii cu istoria conacelor boierești, iar după linia de finish gustul tomnatic al mustului proaspăt va răsplăti efortul depus de concurenți.

De asemenea, după terminarea tuturor curselor, începând cu ora 17.00, va fi organizată o petrecere la care sunt invitați toți participanții.

 

O serie de parteneri s-au alăturat deja evenimentului: Primaria Urlați, P&G Urlați, Direcția Județeană pentru Tineret și Sport, Decathlon Ploiești, Plastipak Urlați, Metigla, Maspex Romania, Grupul Bucuria Alergării, 4Run, Adrenallina, Sunt In Forma.

Se va organiza, și în acest an, cursa fotoliilor rulante, având alături Fundația Motivation și Asociația Roțile Schimbării.

Se vor organiza următoarele probe de alergare:
– Semimaraton 21,5 km;
– Cros 10.8 km;
– Cursa fotoliilor rulante – 3km;
– Cursa familiei – 800 m

Previous Post

Câștigă o invitație la Sun Challenge Văcărești!

Next Post

Sun Challenge Văcărești – se prelungesc înscrierile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top