Mtb si trail la Târgu Ocna

(c) Cristian Vasile

 

In weekendul 29-30 septembrie are loc o noua editie a competitiei Călătorie între Cer și Pământ, concurs de alergare pe potecă și ciclism cross country. Traseul de concurs parcurge nu doar potecile de prin pădurile și dealurile invecinate orașului Târgu Ocna ci coboară și la 240m adâncime, traversând tunelurile minei Trotuș.

 

Sâmbătă, pe 29 septembrie iau startul alergătorii, iar duminică, pe 30, pornesc în cursă cicliștii. Traseele de concurs pentru proba de trail run sunt 10 km, 21 și 42 km. Toate cele trei trasee, inclusiv cel mai scurt, intră în tunel și parcurg în întregime subteranul.

 

Traseul de bike are o lungime de aproximativ 15 km și este parcurs de cât mai multe ori timp de 120 minute. La finalul acestui timp, concurentul cu cele mai multe ture făcute va câștiga. Și traseul de mtb este extrem de variat, incluzând nu doar potecile din pădurile și de peste dealurile din zonă ci și tunelurile crepusculare ale minei Trotuș.

 

Taxa de participare variază în funcție de perioada în care te înscrii și dacă participi doar la mtb sau la alergare. Dacă dorești să concurezi în ambele zile, la amândouă probele, taxa de înscriere este mai mică.

 

–         Website http://calatorie.transalpinbike.ro

 

–         Facebook https://www.facebook.com/calatorie

 

–         Facebook Event https://www.facebook.com/events/293797538053662/

 

Previous Post

Robert și lecțiile lui pentru noi

Next Post

Maratonul Olteniei, categoria: 10 km trail, cu diferență de nivel și bebeluș

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top