Yoga Festival 2019 se apropie!

 

Fitness Scandinavia, una dintre cele mai mari școli de Fitness din România, organizează în perioada 30 noiembrie- 01 decembrie 2019 Yoga Festival România, a treia ediție a festivalului dedicat practicii yoga în România.

La eveniment vor participa peste 40 de yoga teachers din România și din străinătate, care vor susține clase de Yoga, Tai Chi, descoperirea sinelui, dar și workshop-uri de terapie prin sunet și Nirvana, toate menite să te elibereze de stres, să îmbunătățească postura, să crească vitalitatea și nivelul energiei din corp.

Printre cele mai așteptate clase din cadrul Yoga Festival: Cosmic Bliss Journey, Power Yoga, Himalayan Hatha Yoga, Ballet Yoga, Postural Yoga, Free your Inner Voice, Budokon Yoga, Kundalini Yoga  sau Vinyasa Flow.

Informatii suplimentare si la pagina de Facebook a festivalului: Yoga Festival Romania

Editia 2018:

 

Beko Kaygee din Anglia este presenter internațional, creatorul a nenumărate programe, precum Yoga Vibes™, Capoeira Fitness (UK), Tribal Yoga, Bollywood Groove, Dynamic Chi Yoga, Tribal Jam, ‘Bend it With Beko’ și ‘Blade’ (antrenamentul inspirat de filmul “Blade”), toate acestea dezvoltându-se o dată cu a sa carieră că și director al programului F3 Fitness, fondator al Academiei  F3 Tai Chi & Chi Kung și în prezent punând bazele școlii de yoga F3.

Beko Kaygee va susține în cadrul Yoga Festival România un Yoga Workshop, Budokon Yoga – o clasă de neuitat dedicată celor cărora le place fitness-ul, yoga, artele marțiale, calisthenics sau tehnologia miscatii, dar și Yogic Dance, o clasa care dezvoltă conștiința asupra corpului prin dans.

Yogi Ashokananda este un profesor autentic de yoga din India, expert și pionier ca practicant, maestru în yoga și meditație și speaker în subiecte umanitare și filosofie spirituală.
Yogi practică yoga din copilărie, bunicul său fiind fost primul său profesor. De-a lungul anilor, Yogi Ashokananda a avut șansă să își dezvolte învățăturile, experiența și educația de yoga sub unii dintre marii maeștri și siddhas indieni din zone foarte retrase ale Indiei.
El a predat învățăturile Școlii de Yoga din Bihar în Ashramul Sivananda, Hatha Yoga și meditația la Ashramul Shri Ved Niketan, Rishikesh și în Ashramul Yogamaya din Vrindavan. Acum, Yogi predă propriile discipline profunde care își au rădăcinile în vechea tradiție indiană sacră̆.
Filosofia și metodele practice ale lui Yogi Ashokananda combină̆ ață̂t misterul, că̂t și accesibilitatea și evocă̆ un misticism rar și preț̦ios, dar, în acelaș̦i timp, care este relevant în societatea modernă și se poate adapta cu ușurință vieților noastre cotidiene.

Julie Wu și-a început călătoria profesională în domeniul cercetării, investigând mecanismele diferitelor forme de diabet și cancer în mediul de laborator. Văzând sănătatea că pe o acțiune mult mai holistică, viața ei a luat o întorsătură abruptă și a devenit specialist în acupunctură, educate  în studiul celor cinci elemente clasice. Iubește practica yoga  și a simțit o pasiune deosebită pentru  zona de anatomie și mișcare, predând acum workshopuri  miofasciale la nivel național și internațional. Julie ne va delecta cu câteva clase de trigger point folosind accesorii inedite și eliberând din tensiunile fizice la nivel profund.

Nieke Franken din Israel, Rajesh Kumar din India, Pantelis Nikolaidis din Grecia, Avisek Majumdar din India, Karma Dondupp din India, Liora Zytcer din Israel, Denis Dochioiu, Andreea Pautov, Ana Popescu, Veronica Alexe și Ana Werczberger din România, toți susțin practicile de Yoga și vor fi prezenți cu clase speciale în cadrul Yoga Festival România, ce va avea loc în perioada 30 nov- 01 decembrie 2019.

Toți iubitorii de yoga, ai sportului și ai unui stil de viață sănătos sunt așteptați la Yoga Festival să descopere yoga, ca practică fizică, dar și ca modalitate de relaxare, de eliberare de stres, energizare și meditație. Clasele din cadrul Yoga Festival sunt destinate atât începătorilor, deoarece ne dorim să oferim o alternativă la variantele clasice de mișcare, dar și celor avansați, care vor putea experimenta tehnici noi și vor practica yoga alături de profesori recunoscuți la nivel național și internațional. Așadar, va așteptăm la Yoga Festival România!” declară Richmond Bachia, Fondator Fitness Scandinavia.

Festivalul are loc la Ramada Plaza, de pe Bd. Poligrafiei 3-5 din București, iar biletele sunt disponibile pe www.fitness-scandinavia.ro.

Previous Post

Termalia 2019 – tendințe în spa și wellness

Next Post

Kaufland lansează prima colecție de articole sportive 100% sustenabile din România

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top