Sportul – între pasiune și activitate fizică la nivel global

 

 

Rapoartele Uniunii Europene din 2019 privind activitatea fizică la nivelul statelor membre UE indicau faptul că 44% din populație țărilor înscrise în această comunitate practicau diverse activități sportive. La nivel global, oamenii sunt interesați atât de practicarea sportului, cât și de urmărirea acestuia pe diverse canale media, cel mai îndrăgit sport fiind fotbalul, cu peste 3.5 miliarde de fani și 256 de milioane de practicanți.

Vizionarea live a partidelor din diferite sporturi le oferă celor pasionați de activitățile sportive posibilitatea de a crește și mai mult nivelul de divertisment prin plasarea de pronosticuri legate de evenimentele urmărite. Pariurile pe sporturi online, conform https://www.bogdancazino.ro/, s-au numărat printre motivele creșterii numărului de conturi de pe platformele de iGaming din România în anul 2020, atunci când creșterea a fost de 90%. La nivel mondial, 26% din populație este interesată de pronosticurile sportive.

Pariurile sportive online – top avantaje pentru cei pasionați de sport!

În timp ce numai 6.3% din populația României efectuează activități fizice și sport, la nivel de pronosticuri, peste 15% dintre români sunt interesați de sport pentru a plasa pronosticuri despre evenimentele cu caracter sportiv. Piața pariurilor pe sporturi s-a cifrat la 194.63 miliarde de dolari în 2021, ceea ce indică un interes mare pentru acest tip de activitate.

La nivel global, sporturile sunt practicate de un număr ridicat de oameni, printre cele mai populare activități sportive regăsindu-se fotbalul (256 milioane de practicanți), badmintonul (220 milioane de persoane), baschetul (450 milioane de oameni) și tenisul de masă (300 de milioane de practicanți).

De asemenea, golful și tenisul de câmp se bucură de un număr ridicat de practicanți (60 milioane de persoane), precum și baseball-ul (65 milioane de oameni). Aceste sporturi adună și cei mai mulți suporteri și fani, pe primul loc situându-se fotbalul (3.5 miliarde), fiind urmat de cricket (2.5 miliarde) și hochei pe iarbă (2 miliarde).

Tenisul, voleiul, tenisul de câmp, baseball-ul, golful, baschetul și fotbalul american completează lista celor mai îndrăgite sporturi, numărul fanilor variind între 400 de milioane și 1 miliard de persoane. Mare parte dintre cei interesați de sporturi vor să combine divertismentul cu cunoștințele despre acestea, astfel că optează pentru plasarea de predicții despre evenimentele sportive.

Iar pariurile sportive online le oferă acestora o multitudine de beneficii, printre care se remarcă posibilitatea de a urmări în mod gratuit evenimentele sportive care îi interesează, accesul la competiții sportive mai puțin cunoscute și varietatea sporturilor pe care pot fi plasate pronosticuri.

1.   Evenimente sportive cu live streaming gratuit

Fanii sportului obțin acces la serviciile de live streaming ale unui platforme de iGaming, ceea ce le permite să vizioneze evenimente sportive care nu sunt disponibile prin intermediul canalelor media obișnuite (TV, radio). Grație acestor platforme, pasionații de sport vor putea viziona competițiile care îi interesează în mod gratuit de pe orice dispozitiv conectat la o sursă de internet.

2.   Acces la competiții sportive mai puțin populare

Platformele de pariuri sportive online dispun de un portofoliu variat, care include atât sporturi populare și cu care toată lumea este familiarizată, dar și activități sportive mai puțin cunoscute, așa cum este floorball, Jai Alai, Padel, trotting sau squash.

3.   Varietate de sporturi pe care se poate paria

Pe lângă faptul că întreg portofoliul de sporturi este disponibil în mod gratuit spre vizionare, cei interesați pot să plaseze predicții despre evenimentele sportive din acest portofoliu. Pariurile pot fi plasate atât înainte de disputarea evenimentului (pre-meci), cât și în timpul desfășurării acestuia (live).

Sunt pariurile sportive online o modalitate de a te bucura de sport?

Activitățile sportive înseamnă, în afară de mișcare fizică și beneficii pentru cei care la practică, și divertisment. În special, dacă este vorba despre urmărirea transmisiunilor sportive. Iar faptul că persoanele interesate de sport își pot valorifica abilitățile și cunoștințele dobândite în timp reprezintă o modalitate de distracție care îi bucură pe cei implicați.

Desigur, urmărirea unui eveniment sportiv nu are aceleași implicații precum practicarea acestuia, însă, pe parcursul derulării acestuia, atunci când ai plasat pronosticuri legate de respectivul meci, cu siguranță că nivelul adrenalinei va atinge cote maxime!

 

Previous Post

Eurosport și The Social Incubator fac echipă la Tenis pentru Fapte Bune

Next Post

Kayak Challenge Family & Friends – competiție pentru practicanții de caiac, SUP și dragon boat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top