Home Competitii Au început înscrierile la Transylvania Epic Bike Ride 2016!
Au început înscrierile la Transylvania Epic Bike Ride 2016!

Au început înscrierile la Transylvania Epic Bike Ride 2016!

0
Distribuie pe:

A2 Event Poster

Între 23-26 iunie 2016 are loc cea de-a doua ediție a Transylvania Epic Bike Ride, powered by Skoda și sponsorizată de Stejarii Country Club..

Vor fi 325 de kilometri, parcurși timp de 4 zile, printre colinele Transilvaniei, pe asfalt, pe drumuri forestiere sau pe poteci înguste de padure, în locuri cu adevărat epice, inaccesibile cu mașina. Traseul Transylvania Epic Bike Ride pleaca din Brasov și trece prin Racoș, Rupea, Viscri, Daia, Sighișoara, Daneș, Mălăncrăv, Biertan, Mediaș, Cetatea de Baltă și se încheie în Sibiu. Diferența de nivel este cea care face traseul mai provocator din punct de vedere sportiv.

Evenimentul este necompetitiv, așa că obiectivele turistice de pe traseu pot fi vizitate: Lacul și Coloanele de Bazalt din Racoș, castelul Bethlen, cetatea Rupea, bisericile fortificate din Viscri și Daia, Cetatea Apold, rezervația de stejari de la Breite, satul Mălăncrăv cu Biserica fortificată și Conacul Apafi, biserica fortificată din Biertan, orașul Mediaș, Biserica fortificată din Bazna, Cetatea de Baltă și orașul Sibiu.

Participanții la eveniment pedalează în grupuri organizate de 4-10 persoane, cu un lider ales de către organizatori. Fiecare grup are ritmul propriu, astfel încât să se bucure de traseu și de obiectivele turistice. Și, ca să fie epic până la final, seara se doarme în săli de sport, pe saltea individuală, pusă la dispoziție de organizatori. Anumite locații permit camparea în cortul propriu. De asemenea, participanții au la dispoziție variante de transport și cazare, opționale, contra cost.

Înscrierile au început deja, iar locurile sunt limitate la 150. În acest moment mai sunt 65 de locuri disponibile. Participanții beneficiază de kitul turului (tricou tehnic de bicicletă, numere de bicicletă, medalie de participare, fotografii de concurs), punct de alimentare intermediar la jumatatea fiecarei zi, mic dejun în zilele 2, 3 și 4, o salată pe zi, suport logistic (transport bagaje între locatii), asistență tehnică pentru biciclete.

Toate detaliile despre înscrieri și eveniment le găsiți la

http://epicbikeride.ro/

și pe pagina de facebook:

https://www.facebook.com/EpicBikeRideRo/?fref=ts

Eveniment powered by: Skoda

Sponsor:  Stejarii Country Club

Parteneri: Coresi, Samsung, Eisberg, Barilla, Ursus Cooler, Autonom, Gold Nutrition, Bellotto

Parteneri Media: Kiss FM, Preda Publishing, I’velo, Smartatletic, Road Grand Tour

Distribuie pe:
Roxana Lupu Fondator & editor Adrenallina.ro, Roxana a inceput sa faca sport la 29 de ani, cand a descoperit bicicleta. A invatat sa inoate la 30 de ani si a inceput sa participe la curse de triatlon, finalizand o cursa tip Ironman – 3.8 km inot, 180 km bicicleta, 42 km alergare. Este una dintre primele 10 femei din Romania care a finalizat acest tip de cursa. Ulterior, a devenit campioana nationala la triatlon, amatori, categorie de varsta, atat in circuitul de sosea (2014) cat si in cel offroad (2016) si continua sa caute curse prin care sa isi depaseasca limitele.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *