Home Cei mai cool Puștiul de 6 ani care rupe skateboard-ul în 2!
Puștiul de 6 ani care rupe skateboard-ul în 2!

Puștiul de 6 ani care rupe skateboard-ul în 2!

0
Distribuie pe:

Beatrice Dumitru

În aprilie 2014, un copil în vârstă de 4 ani, Fox Rio Bruner, îl aștepta pe tatăl său, Jamie, pentru a monta un snowboard la un magazin local de articole sportive. El a văzut, însă, un skatebord și a început să se plimbe cu el pe culoare.

Cu toate că nu se mai urcase niciodată pe un skateboard i-a cerut tatălui său să i-l cumpere, iar Jamie i-a îndeplinit dorința fiului său.

A doua zi, el și soția lui, Megan, s-au trezit într-un zgomot ciudat – Fox încerca prima sa Ollie. (mișcare din skatebord)

De atunci, Fox Rio s-a dovedit a fi, la doar șase ani, cel mai promițător viitor atlet în acest sport: la 4 ani putea ateriza pe o margine de 30 inci la 180 grade, la 5 ani a făcut stomping pe kickflips, 360 flips și boardslides, mișcări complicate în acest sport.

Fox Rio in actiune, credit foto Dave Lauridsen
Fox Rio in actiune,
credit foto Dave Lauridsen

Pe contul de Instagram al tatălui găsiți performanțele micuțului sportiv, dar și pe Youtube:

În august 2014, Fox a început să participe la competiții. Dorința lui Fox este să participe la X Games, atunci când va împlini 8 ani. Pentru a căpăta mai multă experiență, în iunie, el a luat parte la o demonstrație X Games Austin, în Texas, recomandat de celebrul skateborder Tony Hawk. Când Bruner a fugit la Hawk după o cursă, Jamie a crezut că fiul lui se duce să bată palma cu legenda skateboard-ului. În schimb, el l-a întrebat: “Poți să-mi legi șireturile?”. 🙂

Distribuie pe:
Roxana Lupu Fondator & editor Adrenallina.ro, Roxana a inceput sa faca sport la 29 de ani, cand a descoperit bicicleta. A invatat sa inoate la 30 de ani si a inceput sa participe la curse de triatlon, finalizand o cursa tip Ironman – 3.8 km inot, 180 km bicicleta, 42 km alergare. Este una dintre primele 10 femei din Romania care a finalizat acest tip de cursa. Ulterior, a devenit campioana nationala la triatlon, amatori, categorie de varsta, atat in circuitul de sosea (2014) cat si in cel offroad (2016) si continua sa caute curse prin care sa isi depaseasca limitele.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *