Home Competitii Rezervă-ți locul la Maratonul Olteniei 2018!
Rezervă-ți locul la Maratonul Olteniei 2018!

Rezervă-ți locul la Maratonul Olteniei 2018!

0
Distribuie pe:

 

 

 

Maratonul Olteniei, powered by CEZ România, pune pentru al 6-lea an consecutiv Râmnicu Vâlcea pe harta marilor competiții de MTB și alergare montană și lansează sportivilor amatori invitația de a-și rezerva în agenda datele de 25 august și 26 august pentru o porție de energie și adrenalină. Înscrierile încep la 1 martie 2018 pe site-ul maratonulolteniei.ro.

 

La ediția din 2018, iubitorii de sport în aer liber își vor putea testa rezistența pe traseele antrenante de MTB Cross-country și Trail Run. Startul competițiilor va avea loc în Parcul Zăvoi din Râmnicu Vâlcea, iar organizatorii au pregătit multe surprize și noutăți care explorează noi tehnologii, precum și cele mai noi atracții în domeniul evenimentelor sportive.

 

Până atunci, amintim câteva dintre cifrele magice ale Maratonului Olteniei în 2017:

– 574 de participanți

– 15.000 EUR donați Centrului de Transfuzii Sangvine Vâlcea

–  85 de competitori angajați ai Grupului CEZ în România

–  43 de competitori angajați ai partenerilor Maratonului

–  96 de voluntari angajați ai Grupului CEZ în România

„În cele cinci ediții de până acum, Maratonul Olteniei a îmbinat perfect promovarea unui stil de viață sănătos și echilibrat cu o cauza nobilă, din comunitatea locală. Aceste repere rămân prioritățile noastre și în 2018. Rețetei de succes ii vom adaugă, însă, noi ingrediente – pregătim premiere și surprize participanților, astfel încât Maratonul Olteniei să rămână evenimentul sportiv preferat de amatorii de sport, desfășurat într-un cadru natural spectaculos.”, spune Martin Zmelik, CEO CEZ România.

Pentru a afla din timp noutăți despre eveniment: maratonulolteniei.ro și pagina de Facebook www.facebook.com/MaratonulOlteniei/.

 

Distribuie pe:
Roxana Lupu Fondator & editor Adrenallina.ro, Roxana a inceput sa faca sport la 29 de ani, cand a descoperit bicicleta. A invatat sa inoate la 30 de ani si a inceput sa participe la curse de triatlon, finalizand o cursa tip Ironman – 3.8 km inot, 180 km bicicleta, 42 km alergare. Este una dintre primele 10 femei din Romania care a finalizat acest tip de cursa. Ulterior, a devenit campioana nationala la triatlon, amatori, categorie de varsta, atat in circuitul de sosea (2014) cat si in cel offroad (2016) si continua sa caute curse prin care sa isi depaseasca limitele.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *