Vă aştept mâine să povestim despre triatlon, Ironman, motivaţie!

Suntem ceea ce facem în mod repetat. Excelenţa, prin urmare, nu este un efect, ci un obicei, spunea Aristotel.

Acesta este motto-ul de eveniment al băieţilor care au lansat proiectul Ingnite Personal Academy, prin care vor să ofere din entuziasmul lor şi celor din jur. Alexandru şi Daniel au fiecare o poveste interesantă de viaţă şi la un moment dat a trebuit să ia o decizie radicală, să lase în urmă un mod de a trăi, pentru a îmbrăţişa altul. Unul care i-a schimbat în oamenii care doreau să devină. Călătoria lor continuă dar vor împărtăşi câteva dintre lucrurile mici pe care le-au schimbat, în fiecare zi. Este vorba şi despre obiceiuri, despre motivaţie şi despre încredere.

afis

Vinerea astea sunt şi eu invitată la evenimentul lor, ca să povestesc despre cum m-a schimbat călătoria aceasta către cursa Ironman (Jurnalul de cursă, dacă l-aţi ratat, e aici), pe care am parcurs-o acum doar trei luni – îmi pare c-a trecut o veşnicie de atunci!

Vă aştept şi pe voi, evenimentul se întâmplă de la ora 19.00, într-un loc foarte fain de pe Strada Spătarului nr 26, este vorba despre Espace Minoux. Este un demisol cu şarm, unde o să stăm şi o să depănăm poveşti şi o să ne motivăm reciproc 😀 Să nu îmi puneţi întrebări grele, ok? :D

Aici puteţi da join la event.

https://www.facebook.com/events/1548646705371783/

Să ne vedem cu bine mâine!

Previous Post

Vino duminică să pedalezi pentru copii din centre de plasament!

Next Post

Odisee mountainbike la Cursa Dunării Călărăşene!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top