Premieră: tabără de schi de aventură în România

Outdoor România organizează două camp-uri de schi freeride şi schi de aventură în munţii Bucegi, în perioada 16-19 februarie 2012 şi 19-22 aprilie 2012. Este prima iniţiativă de acest gen în ţara noastră.

Ion Trandafir, unul din riderii – ghizi ai taberei de aventură pe zăpadă (alături de Bogdan Boja), vă va conduce pe trasee schiabile în afara pârtiilor amenajate, în văi pustii şi pe abrupturi maiestuoase. “Vom căuta zăpada în locuri sălbatice, iar în cele două zile de schi freeride vom lua telecabina şi vom schia la Sinaia. Fiecare participant este obligat să aibă echipament de căutare şi salvare, plus cască”, ne-a spus Ion Trandafir.

Aici îl aveţi pe Ion în acţiune:

Traseele posibile, în funcţie de starea zăpezii, vor fi: 1. Babele – Ialomiţa (se schiază în zona Ialomiţa, apoi se urcă la vârful Omu şi se coboară pe Valea Cerbului); 2. Valea Genunii – apoi urcat din nou la 1.400 de metri, urmează  Vânturiş – cota 1.100, Moroieni; 3. Baiului – Zona Urechea şi Cazacu, vârful Cazacu.

Programul zilelor dar şi traseele pot fi schimbate in funcţie de starea zăpezii şi de vreme. Preţul ghidajului şi instructajului pentru cele patru zile este de 140 de euro de persoană. Alte detalii găsiţi la numărul de telefon 0722.923.373 sau la adresa de email ionfreeride@yahoo.com.

Previous Post

La multi ani, 2012!

Next Post

Semimaraton Gerar, prima competiție de alergare a anului

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top