Semimaraton Gerar, prima competiție de alergare a anului

Dacă aveați nevoie de o motivație în plus ca să ajungeți în parc zilele astea și să alergați, iat-o: pe 29 ianuarie va avea loc concursul de alergare Semimaraton Gerar.

Competiția aflată la a doua ediție, organizată de Asociația Club Sportiv Ro Club Maraton împreună cu Facultatea de Inginerie Electrică din cadrul Universității Politehnica București, în parteneriat cu Universitatea Politehnica București și Asociația Bucharest Running Club, se va desfășura în campusul Universității Politehnica.

Înscrierile  pentru cele două probe ale concursului – cross (3,6 km) și semimaraton (21 de kilometri) – au început de astăzi, așa că tot ce trebuie să faceți este să accesați http://gerar.ro. În cazul în care optați pentru semimaraton, trebuie să vă găsiți doi coechipieri – veți alerga într-o echipă formată din 3 persoane, simultan, fără să vă îndepărtați unii de alții în alergare la mai mult de 5 metri. În momentul înscrierii veți avea posibilitatea să spuneți care este motivația pentru care alergați, iar cea mai interesantă dintre ele va fi premiată de organizatori.

Mai jos aveți și promo-ul competiției:

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=s3oS_y0opx0]

Previous Post

Premieră: tabără de schi de aventură în România

Next Post

Crina Coco Popescu: “Mă pregătesc pentru un nou record mondial”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top