Concurs de schi și snowboard pentru copii și adulți

Luna viitoare, pe 18 februarie, pârtia Clăbucet din Predeal va fi gazda competiției de schi alpin și snowboard “Cupa Tabere cu Suflet“, organizată de TeamXpert. Participanții vor fi în mare parte copii, cu vârste cuprinse între 5 și 13 ani, adolescenți și, ca să nu se simtă excluși ;), organizatorii așteaptă și adulți, fără limită de vârstă.

“Cupa Tabere cu Suflet” contează ca etapă în Campionatul Școlar de Schi, iar câștigătorii vor primi premii, cupe și medalii. Taxa de participare este de 25 de lei, pentru plata efectuată până pe 3 februarie; după această dată, taxa devine 40 de lei, iar în ziua concursului, 50. Fondurile obținute vor fi direcționate către programul “Zâmbet pentru toți copiii” și vor fi folosite pentru a facilita o dezvoltare nornală a copiilor cu aptitudini speciale, care provin din familii cu posibilități financiare limitate.

TeamXpert este o companie care organizează tabere, excursii și competiții pentru adulți și copii, în scopul popularizării unor sporturi precum schi, alpinism, mountainbike, înot, echitație.

 

 

 

 

 

 

 

 

Previous Post

Echipa Adrenallina s-a înscris la semimaratonul Gerar!

Next Post

Expediția cu bicicletele în Islanda, episoadele 3 și 4

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top