Weekend pe pârtie – 2 concursuri de schi/snowboard și un Festival al Zăpezii

Pentru weekendul acesta, Adrenallina are câteva sugestii de petrecere a timpului liber pe pârtie. Unde altundeva, la câtă zăpadă e? 🙂 Trei concursuri de schi/snowboard, și diverse alte jocuri simpatice precum întreceri de săniuş, fotbal pe zăpadă, concurs de aruncat cu bulgări de zăpadă. Sună bine, nu? 🙂

Bucegi Winter Race 2012, cabana Padina

Sâmbătă, 18 februarie, se dă startul competiției Bucegi Winter Race la Cabana Padina, la ora 8.00 dimineața. Concursul de schi de tură, care ține până pe 19 februarie, este organizat de Asociația de Turism Chindia, din Târgoviște și se va desfășura pe trasee turistice marcate, însumând aproximativ 30 de kilometri. Posturile de control de pe traseu sunt Șaua Strunga, Șaua Bătrâna, Vârful Omu (unde este obligatorie folosirea colțarilor și a pioletului), Cabana Babele, Cabana Piatra Albă, cu start și sosire la cabana Padina. Timpul limită de finalizare a competiției este de 12 ore.

Festivalul Piatra pe Zăpadă, Piatra Neamț

La Piatra Neamț se întâmplă începând de vineri Festivalul Piatra pe Zăpadă, ajuns la cea de a 3-a ediție. Organizatorii, Primăria Piatra Neamț și administratorii parcului Cozla, Perla Invest, anunță în program concurs de schi și snowboard, întreceri de săniuș și aruncat cu bulgări, fotbal pe zăpadă și diverse alte jocuri.

Cupa de schi și snowboard se va desfășura pe pârtia Cozla, și sunt așteptați atât amatori cât și profesioniști. Sunt admiși în competiție copii cu vârste începând de la patru ani și adulții de orice vârstă, concurenții urmând a fi împărțiți pe categorii: până la 7 ani, 8-12 ani, 13-17 ani, 18-23 ani, 24-39 ani, peste 40 de ani. Premii oferite de organizatori sunt schi pass-uri de o zi pentru locurile 2 și 3, schi pass-uri de 2 zile pentru locurile , plus alte premii surpriză de la partenerii evenimentului.

Cupa Tabere cu suflet, Predeal

Sâmbătă, 18 februarie, ne distrăm la Cupa Tabere cu suflet, concurs de schi alpin și snowboard pentru copii și adulți, organizat de TeamXpert la Predeal, pe pârtia Clăbucet. Fondurile obținute în urma acestui concurs vor fi direcționate către programul “Zâmbet pentru toți copiii” și vor fi folosite pentru a facilita o dezvoltare nornală a copiilor cu aptitudini speciale, care provin din familii cu posibilități financiare limitate.

Previous Post

EXCLUSIV. Campioana mondială MTB Downhill, Tracey Moseley: “La 15 ani nu mă gândeam că voi ajunge aici”

Next Post

Andrei Roșu, spre cele 2 ultramaratoane și Cartea Recordurilor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top