La mare pe bicicletă, cu Pro Sport și Lucian Mândruță!

Iată o modalitate mult mai adrenalitică 🙂 de a ajunge la mare de 1 mai. Uitați de tren și mașină și urcați-vă pe biciclete!, pentru că în weekendul 28-29 aprilie o să aveți ceva de pedalat: 285 de kilometri, de la București la Năvodari. Evenimentul urmează o tradiție de 5 ani de zile, este organizat de ziarul Pro Sport împreună cu Lucian Mândruță, avându-i drept co-organizatori pe cei de la Bate Șaua, Echipa de PR și agenția de turism Enjoy Transilvania.

credit foto www.len.ro

Traseul este împărțit astfel pe cele 2 zile de pedalat: sâmbătă, 28 aprilie  – București – Lehliu – Amara (140km), duminică, 29 aprilie : Amara – Slobozia – Hârșova – Năvodari (145km).

“Pro Sport cu bicicleta la mare” este un eveniment prietenos, organizat pentru iubitorii ciclismului recreațional, un prilej de a ne cunoaște și de promova mișcarea în aer liber și stilul de viață active și sănătos, anunță organizatorii evenimentului.

Numărul de participanți este limitat la 150 de persoane, taxa de înscriere este de 150 de lei, iar pachetul pentru cei înscriși cuprinde o noapte de cazare în Amara, cina de sâmbătă seara și micul dejun de duminică, asistență în caz de renunțare pe traseu ( autocar însoțitor), echipaj poliție și echipaj medical pe toată durata evenimentului, puncte de alimentare pe traseu (apă și alimente energizante), transportul bagajelor suplimentare (1 bagaj de persoană) la punctele de destinație (Amara, Năvodari), transportul retur la București cu autocar și camion pentru biciclete (duminică seara), seară festivă și socializare sâmbătă seara la Hotel Parc Amara, tricou de participant și diplomă personalizată.

Mai multe detalii despre aventura cu bicicletele la mare găsiți pe http://www.cubicicletalamare.ro/

Mai jos, o înregistrare video de la una din edițiile anterioare

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=9682qD6WnO0]

Previous Post

UniCredit Leasing TransMaraton, concurs extrem pe Transfăgărășan!

Next Post

Cozia Mountain Run, concurs de alergare montană

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top