Cu bicicleta la Turul Italiei – excursie spectaculoasă în munții Dolomiți

 Agenția de turism Enjoy Transylvania invită pasionații de bicicletă să ia parte la una dintre cele mai minunate competiții de ciclism de șosea din lume: Giro d’ Italia.

Este a 95-a ediție a competiției care se desfășoară în superbul decor al munților Dolomiți iar excursia  pusă la bătaie se întinde pe 9 zile, între 21 și 29 mai: 5 zile de Turul Italiei, cu 10 cățărări pe celebrele urcări Pordoi, Fedaia, Falzarego, Duran, Gavia, așteptarea turului aprope de vârful Giau, alături de zecile de mii de suporteri, și întâmpinarea finaliștilor în ultima zi de tur, în piața Domului din Milano. Doritorii au totul inclus în pachetul turistic: transport, cazare cu mic dejun, asistență auto pe trasee, ghid, transport bicicletă. Prețul este de 650 de euro de persoană, locurile sunt limitate la 7.

Detalii complete și descrierea excursiei pe zile se găsesc la www.cyclingtrips.wordpress.com.

ENJOY Transylvania este o agenție turoperatoare, specializată în vacanțe active (cicloturism sau mers pe jos), în țară sau strainatate. În pachetul excursiei sunt incluse transportul, cazarea cu mic dejun, ghidul turistic, asistența tehnică pe trasee și transportul bicicletelor.

Previous Post

Maratonul Internațional Cluj, premii pentru bloggerii din concurs de la Pro SPORT

Next Post

Se apropie Gârboavele XC 2012, concurs de mountain bike la Galați!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top