Maratonul Internațional Cluj, premii pentru bloggerii din concurs de la Pro SPORT

Au mai rămas 25 de zile până la Maratonul Internațional Cluj, organizat de Asociația Sportivă Runners Club – pe 22 aprilie alergătorii vor lua startul într-o competiție ce oferă 5 probe, pentru pregătiri diferite: maraton (42, 195 de kilometri), semimaraton (21,195 de kilometri), maraton ștafetă (4×10,5km, cros (6 kilometri), cursa copiilor (2 kilometri). Traseul măsoară 10,55 km și va fi parcurs o dată de fiecare membru al ștafetei, de 2 ori de către semimaratoniști și de 4 ori de alergătorii de la maraton.

Anul acesta, ziarul ProSPORT va premia bloggerii care aleargă în probele individuale de maraton (Maraton Vodafone) și Semimaraton (Semimaraton Electrogrup). Premiile ProSPORT pentru bloggeri, fete și băieți, sunt: Locul 1 –Pantofi de alergare Puma FAAS + Abonament 1 an ProSport + mp3 player, Locul 2 – Pantofi de alergare Puma FAAS + Abonament 6 luni ProSport, Locul 3 – Abonament 6 luni ProSport + ramă foto digitală.

 Pantofii de alergare din colecția Puma FAAS au fost realizați în colaborare cu Usain Bolt, deținătorul recordurilor mondiale la 100 de metri și 200 de metri. Denumirea provine din slang-ul jamaican „FAAS”, care înseamnă „FAST” (rapid).

Bloggerii se pot înregistra în această categorie specială atunci când completează formularul de înscriere la competiție. Doritorii vor trebui să înscrie adresa blogului personal în câmpul alocat echipei pentru care concurează. Pentru detalii și inscrieri accesați pagina www.maraton-cluj.ro.

 Parteneriatul dintre cea mai importantă competiție de alergare pe șosea din Transilvania și cel mai puternic cotidian de sport din România face parte dintr-o amplă campanie, denumită „ProSPORT – Pro MIȘCARE”. „Ne propunem ca prin acțiunile din acest an să popularizăm stilul de viață activ și sănătos în detrimentul sedentarismului. Promovăm competițiile pentru amatori și poveștile unor oameni obișnuiți care includ sportul în activitatea zilnică”, a spus Mircea Olaru, Brand Manager ProSPORT. Ultimele noutăți despre Vodafone Cluj Marathon se găsesc pe pagina www.prosport.ro/promiscare/.

Previous Post

Jurnal de înot: Despre o revelație într-un Spa, pe Marte

Next Post

Cu bicicleta la Turul Italiei – excursie spectaculoasă în munții Dolomiți

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top