Competiție extremă de alergare în Bucegi: 7.500 de metri diferență de nivel!

O provocare pentru cei mai antrenați dintre noi, Marathon 7500 aruncă limitele în aer: vorbim despre un traseu (pe poteci marcate) în munții Bucegi, pe o distanță de 90 de kilometri, cu o diferență de nivel în urcare de 7.500 de metri.

Clubul pentru Protecția Naturii și Turism Brașov anunță perioada de desfășurare a celei de a V-a ediții între 19 și 22 iulie. Linia de start/finish va fi lângă sediul Salvamont Peștera (detalii aici)

Există 3 categorii de concurs: feminin, masculin și mixt, și interesant este că trebuie formate echipe de câte 2 persoane.

Pentru cei care doresc să se încumete la jumătatea acestei distanțe există traseul Hobby, pe o distanță de concurs de 45 de kilometri. Nu vă lăsați însă înșelați de ușurătatea cuvântului hobby: în acest caz diferența de nivel este de 3.500 de metri.

Timpul maxim de concurs pentru cele 2 trasee este 40 de ore pentru Elite (90 de km) și 26 de ore pentru Hobby (45 de kilometri).

Pentru cei care își caută coechipier într-o asemenea aventură, organizatorii au așezat chiar o secțiune pe pagina lor, intitulată sugestiv cauți coechipier?

Toate detaliile legate de Marathon 7500 le găsiți pe pagina http://www.marathon7500.ro/.

Previous Post

Maratonul Brașovului, la prima ediție pe 19 mai

Next Post

Jurnal de înot: Și a mai rămas o lună

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top