Adrenallina ia startul mâine la Half Ironman Oradea!

 Mâine e o zi mare. Mâine voi încerca să termin un triatlon Half Ironman, la Xterra Triathlon Oradea. Am ajuns aici încă de aseară, după un drum lung de la București, am apucat și noi să adormim pe la 2, iar dimineață la 9 eram deja prezenți la Lacul Paleu, de lângă Oradea – acolo unde se va da proba de înot – pentru tura de recunoaștere a traseului. Am prea multe emoții pentru mâine ca să pot spune mai multe despre asta acum, dar promit să mă întorc cu o poveste. 🙂 Nu, nu sunt pregătită pentru cursa asta. Sunt 1.900 de metri de înot, 90 de kilometri de bicicletă și 21 de kilometri de alergare – un semimaraton.

XTR Oradea Triathlon

 

Va fi a doua mea plimbare cu o bicicletă semicursieră, printre altele.

Este cea mai mare grozăvie la care am visat să particip până acum, și unul dintre cele mai importante evenimente din triatlonul românesc. Nu știu exact cum am ajuns aici. 😉 Dar știu că vreau să trăiesc asta.

Concursul, organizat de Clubul Sportiv Xterra si Asociatia Sportiva Probikers se desfășoară pe două lungimi de traseu: pe lungimea egală cu lungimea unei competiții Ironman, adică probă de înot de 3.800m, 180 de kilometri de bicicletă și 42.2 de kilometri de alergare, și pe lungimea Half Ironman, adică jumătatea acestor distanțe.

Azi de dimineață, tură de recunoaștere la XTR Oradea Triathlon 2012 – concurenții fac cunoștință cu traseul de concurs de a doua zi.

Mâine se anunță 29 de grade Celsius la Oradea, și cer senin. Doamne ajută!

Previous Post

Ciprian Bălănescu: “Șansa care mi s-a oferit acum se întâmplă o dată în viață”

Next Post

Half Ironman Oradea, jurnal de cursă (I)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top