Ultra Swim Challenge, maraton de înot caritabil

Clubul sportiv Smart Atletic și Hospice Casa Speranței anunță pentru ziua de 2 februarie un eveniment de mișcare inedit: un maraton de înot ce se adresează pasionaților acestui sport, fie ei profesioniști sau amatori. Evenimentul se va desfășura la Complexul Olimpic Sportiv de la Izvorani iar fondurile obținute îi vor ajuta pe cei de la Hospice să continue construcția unui spital din București, unde pacienți cu boli grave vor beneficia de tratament paliativ gratuit.

inot

Ultra Swim Challenge, așa cum îi arată și numele, nu este pentru oricine știe să înoate, ci pentru cei care practică cu destul de multă perseverență acest sport: la categoria individual, distanța ce poate fi parcursă în bazinul de la Izvorani (unde o lungime de bazin are 50 de metri) pornește de la 1.500 de metri și ajunge până la 20.000 de metri – asta înseamnă, nici mai mult nici mai puțin, decât 20 de kilometri de înot! Există și varinta ștafetă – echipa poate fi compusă din minim 3 și maxim 5 persoane, și trebuie să parcurgă în total 5.000 de metri.

Cei care doresc să susțină cauza acestui eveniment o pot face alegând un participant care va înota pe 2 februarie la Ultra Swim și donând 2 lei pentru fiecare lungime de bazin înotată de acesta. Sigur, toți cei care se vor înscrie sunt încurajați să își invite prietenii să participe la eveniment și să spijine proiectul Hospice printr-o donație.

Înscrierea la Ultra Swim este de 60 de lei de persoană.

Mai multe detalii despre eveniment, aici 

Despre spitalul ridicat de către Hospice, aici

Previous Post

Când am fost cel mai aproape de schi

Next Post

Concursuri ianuarie&februarie 2013

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top