Concursuri ianuarie&februarie 2013

În perioada imediat următoare, odată cu prognoza de ninsori și viscol, se anunță și câteva concursuri sportive, care ne introduc în calendarul competițional 2013. Avem alergare, MTB și triatlon.

gerar

27 ianuarie: Semimaratonul Gerar

Duminică, 27 ianuarie, are loc o nouă ediție a semimaratonului Gerar, concurs de alergare sub egida Ro Club Maraton și Facultatea de Inginerie Electrică din cadrul Universității Politehnica București, cu 2 curse, la alegere:

Cros individual – 3, 6 kilometri (o tură de campus) și

Semimaraton pe echipe – 21 de kilometri parcurși de echipe a câte 3 persoane, ce aleargă simultan această distanță

Locurile de concurs au fost ocupate la scurt timp după anunțarea noii ediții, astfel că dacă vă aflați printre cei care află acum despre concurs pot să dea o fugă duminică în Politehnică, măcar să facă parte din public. Noi am participat anul trecut, și putem să vă spunem că atmosfera este foarte mișto!

 

17 februarie: Argeș Winter Race

O nouă ediție a competiției de MTB Cross Country XC în pădurea Trivale din Pitești, duminică, 17 februarie.

arges-winter-race-10-web-027

Asociația Clubul de Ciclism și Triatlon Warpsoft, organizatorul concursului, anunță că vor fi 2 categorii de concurs,  4 și 8 ture.

Câteva imagini de la ediția de anul trecut:

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=5KUoDwATJHo]

Mai multe detalii, despre eveniment și procedura de înscriere, aici.

 

23 februarie – Winter TriChallenge Snagov

Smartatletic organizează și anul acesta un triatlon pe timp de iarnă lângă București, WinterTriChallenge, ce are loc în Complexul Olimpic Sportiv de la Izvorani.

winter-tri-2012

Sunt 200 de locuri, la probele individual și ștafetă, iar distanțele de concurs sunt:

alergare – 5 km

bicicleta 12 km

înot – 500 m

O ștafetă poate fi alcătuită din 2 sau 3 persoane iar concurenții care participă la proba individuală pot fi și parte dintr-o ștafetă, la proba de alergare sau alergare + bicicletă.

Ordinea probelor: alergare (pădurea Snagov), bicicletă (traseu offroad, pădurea Snagov), înot (bazinul olimpic Izvorani).

Detalii suplimentare găsiți aici.

24 februarie: Concurs de MTB în salina Slănic Prahova

O idee interesantă de concurs vine de la Asociaţia Sportivă TransalpinBike, care propune pe 24 februarie, duminică, o cursă inedită de MTB în salina Slănic Prahova. Concursul intitulat  “Călătorie spre Centrul Pământului” are un traseu de 3  kilometri și va fi parcurs de mai multe ori, în limită de timp.

slanic

Concursul se va desfăşura la o adâncime de 208 metri, o temperatură de 12 grade și o suprafață de rulare uscată. Detalii complete despre eveniment și modalitate de înscriere regăsiți pe site-ul www.calatorie.transalpinbike.ro și la Facebook.com/calatorie.

Previous Post

Ultra Swim Challenge, maraton de înot caritabil

Next Post

Jurnal de cursă – Tower Center Up Run, primul concurs de up-running din România

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top