Sambata e triatlonul Winter TriChallenge 2014!

Doar 5 zile pana la prima competitie de triatlon a sezonului, Winter TriChallenge 2014, care se va desfasura sambata, 22 februarie la Complexul Olimpic Sydney 2000 din Izvorani. Un concurs organizat de Clubul Sportiv Smart Atletic, ajuns la a 3-a editie, ce vine anul acesta cu cateva modificari: de traseu – nu mai coincid traseele de alergarea si bicicleta, si de probe – organizatorii au introdus si duatlonul, pentru cine nu este foarte prieten cu inotul.

winter

Distantele s-au pastrat – se alearga 5.5 km, se bicicleste 12 km si se inoata 500 de metri in bazinul Complexului Olimpic Izvorani.

Este un concurs drag mie, pentru ca in 2012, cand am participat la prima editie, s-a intamplat un mic declic; am facut stafeta cu triatlonistul Sorin Boriceanu – nu stiam sa inot, asa ca am mers la alergare si bicicleta; si mi-am dorit pentru prima data sa invat sa inot, ca sa pot sa fac un trialon individual, cu toate cele trei probe consecutive.

Intre timp m-am imprietenit mai bine cu noul sport din viata mea, mai am de muncit o groaza ca sa pot spune ca inot asa cum ar trebui, dar este o descoperire incredibila. Ca si cum se deschide o usa secreta si dincolo de ea este foarte multa libertate; nu doar sa privesti intinderea marii, dar sa o si explorezi, sa fie soare deasupra si cerul senin si multa liniste, sa se auda doar mainile si picioarele tale lovind apa.

Recitind Jurnalul cursei de acum doi ani, am regasit cam multa incrancenare, vorba unui comment 🙂 la post – as fi vrut (ca de obicei!) sa alerg mai repede si mai bine, sa scot un timp mai bun; de data asta va fi cursa asa cum va fi. O zi placuta de februarie, alaturi de atatia oameni care au descoperit frumusetea sportului.

Se you there! 🙂

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=zuM-LEqHb08]

Previous Post

„Trezeşte-te în alergare!” la Crosul Pădurii powered by Dolce Sport!

Next Post

The Color Run™ vine in aprilie si in Romania – 5 kilometri de alergare euforica in culori

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top