CONCURS – invitaţie gratuită la Maratonul Transilvaniei 2014, mountain bike şi trail running!

Iată o cursă interesantă în peisajul competiţional, cu o provocare dublă: două zile, una cu MTB cross country (God, I miss that!) şi alta cu alergare montană, trail. Se întâmplă în weekendul 12 şi 13 iulie, la Sâmbăta de Sus, în judeţul Brasov, şi poate veni oricine, amator sau profesionist, căci traseele sunt după gust şi pregătire :D, adică lungi şi scurte! :)

Este prima ediţie a acestui concurs inedit iar organizatori sunt In Transylvania şi Clubul Sportiv Smart Atletic.

Vestea mişto este că unul dintre voi, cititori ai acestui blog, poate câştiga pe ADRENALLINA o participare gratuită la una dintre aceste probe, MTB sau trail running, proba lungă sau scurtă. Ce trebuie să faceţi? Păăăi, not much: povestiţi o tură faină, pe care o ţineţi minte, de alergare montană sau de MTB, o chestie pe care vă treziţi c-o tot povestiţi şi prietenilor, aşa de fain a fost! Pot fi puţine cuvinte sau mai multe, nu e nicio limită. Povestea care o să-mi placă cel mai mult ia invitaţia. Reţineţi, pot fi şi câteva fraze, poate fi o mică nuvelă! ;) Cât vreţi voi! 

maratonul transilvaniei_vizual lansare inscrieri

La Trail Running the hard stuff va fi un semimaraton cu 1.500 de metri diferență de nivel (auch), iar traseul va atinge Valea Sâmbetei, Cabana Valea Sâmbetei, Fereastra Mare, traseu de creastă, vârful Slanina, Vârfurile Gălăşescu Mare şi Mic. Cealaltă variantă de competiţie este un cros montan de 10 km.

Întrecerea de MTB Cross-country se desfășoară pe un traseu de 22 de km, pe Valea Lisei, cu întoarcere prin Vistişoara, un cadru natural incredibil de frumos, promit organizatorii.  Tura lungă presupune parcurgerea aceluiași traseu de două ori.

Vă puteţi înscrie pe site-ul concursului, www.maratonultransilvaniei.ro şi ca să fiţi la curent cu toate ştirile legate de event, treceţi şi pe la pagina de Facebook a competiţiei, aici.

Dacă toată variaţia asta de curse nu v-a convins să mergeţi la Maratonul Transilvaniei deşi nu înţeleg cum ar fi posibil – să ştiţi că la faţa locului vă mai aşteaptă următoarele: concerte, activităţi de aventură, workshopuri, teatru. Competiţiile sunt incluse în festivalul În Transilvania, ce durează patru zile, aici aveţi pagina evenimentului : http://www.intransylvania.ro/

 

Săriţi cu commenturile aici, la această postare, săptămâna viitoare alegem câştigătorul care pleacă la cursă la Sâmbăta de Sus! Baftă şi abia aştept să vă citesc!  

Previous Post

I AM IRONMAN. Răzvan Staicu: „După prima mea cursă Ironman am fost dus la cortul de reanimare”

Next Post

Speranţa ciclismului românesc feminin, Zsuzsu Gyurka: „Nu disper dacă nu câştig o cursă”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top