Concurs Adrenallina și HIGH5 : câștigă o invitație la maratonul Vinului + produse nutriție sportivă!

Adrenallina și HIGH5 România, celebrul brand  de nutriție sportivă,  vă invită la concurs! Premiul pus în joc este o invitație la competiția de mountainbike Maratonul Vinului și pastile energizante  Zero (echivalentul a 10 litri de băutură hidratantă) !

Tema concursului este următoarea: lasă într-un comment, la ACEST post, aici, pe blog, un cuvânt, o frază motivațională, un motto, care te reprezintă și te energizează, la curse, la antrenamente, sau în viață, în general! 🙂

Dă LIKE la pagina de Facebook HIGH5 România, aici, și la pagina de Facebook Adrenallina, aici, și ai intrat în cursă!

Maratonul Vinului, competitie de mountainbike

Maratonul Vinului, competitie de mountainbike

Ajuns la a patra ediţie, Maratonul Vinului este un concurs MTB cu scop caritabil, care are loc pe 8 iunie 2014, în localitatea Urlaţi din judeţul Prahova, printre dealurile, podgoriile şi cramele din zonă.

Cursa este de tip XCO şi constă în mai multe tururi de aproximativ 18 km. Sunt două trasee competitive: de 36 km (2 ture) şi 54 km (3 ture), aveți libertatea să vă alegeți la care veți participa, dacă veți câștiga concursul.

Also,  în premieră anul acesta participanţii pot opta şi pentru o a treia variantă: o singură tură de 18km, fără cronometrare şi fără podium, recomandată cicliştilor mai puţin experimentaţi. Puteți opta și pentru această variantă de cursă.

Am fost și eu anul trecut la Maratonul Vinului, și vă pot spune că peisajele sunt absolut superbe! Este o cursă de neratat.

Vă las și cu un video al cursei de anul trecut, să vă fac poftă!

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=3jZod6D1Dog]

“Zero” sunt tablete efervescente fără carbohidrați, care au ca scop arderea accelerată a grăsimilor și aportul de electroliți, conțin sodiu, potasiu și magneziu – minerale esențiale pentru o performanță sportivă crescută.

Acuma, săriți cu motivaționalul aici mai jos, să ne băgăm în venă! 😀

Câștigătorul va fi anunțat la finalul săptămânii următoare.

Succes!

 

Previous Post

Concurs Adrenallina: Câştigă o invitaţie gratuită la Maratonul Bucegilor 2014!

Next Post

Interviu Tudor Vlad, alias Dudu, Fără Asfalt: „Noi am început să organizăm triatlon când în România nu exista cerere aproape deloc”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top